Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Sakchai Lalit/illusztráció

Hihetetlen, hogy mindenkit kimenekítettünk a thai barlangrendszerből

2018-07-11
12:56
Forrás
Szerbiai RTV, MTI
Hihetetlen, hogy mindenkit kimenekítettünk a thai barlangrendszerből - nyilatkozta Ivan Karadžić önkéntes búvár, aki részt vett a nemzetközi mentőakcióban.

A szerb származású dán állampolgár azt mondta, boldog és büszke az elvégzett munkára, de egyben szomorú is, amiért egy búvár életét vesztette a föld alatt. Teljesen dehidrált és kimerítette az akció, de most már jól van és hazafelé tart - tette hozzá. Az utolsó fiúkat és edzőjüket tegnap hozták ki a hegy gyomrából.

Thaiföld
barlang
mentés
búvárok

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

vízben rekedt autó

Hatalmas felhőszakadás árasztotta el Szabadkát

Sok gondot okozott a heves eső Szabadkán csütörtök délután. Több út is járhatatlanná vált, mivel a csatornahálózat nem tudta elnyelni a hirtelen lezúduló nagy mennyiségű csapadékot.

Eltűnt egy majom a Palicsi Állatkertből

Az állatnak még tegnap veszett nyoma, azóta pedig már a rendőrség is keresi. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a majom elszökött-e, vagy pedig valaki ellopta.
vihar

Ítéletidőre figyelmeztetnek Szerbiában

A Szerbia Hidrometeorológiai Intézet figyelmeztetése szerint az elkövetkező három napban az ítéletidő az ország egész területére kiterjedhet, de a legkritikusabb helyzet Nyugat-Szerbiában várható.