Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Sakchai Lalit/illusztráció

Hihetetlen, hogy mindenkit kimenekítettünk a thai barlangrendszerből

2018-07-11
12:56
Forrás
Szerbiai RTV, MTI
Hihetetlen, hogy mindenkit kimenekítettünk a thai barlangrendszerből - nyilatkozta Ivan Karadžić önkéntes búvár, aki részt vett a nemzetközi mentőakcióban.

A szerb származású dán állampolgár azt mondta, boldog és büszke az elvégzett munkára, de egyben szomorú is, amiért egy búvár életét vesztette a föld alatt. Teljesen dehidrált és kimerítette az akció, de most már jól van és hazafelé tart - tette hozzá. Az utolsó fiúkat és edzőjüket tegnap hozták ki a hegy gyomrából.

Thaiföld
barlang
mentés
búvárok

Most

19:38

Bagolylesre invitál az Arcus

A topolyai Arcus Környezetvédő Egyesület aktivistái bagolylesre invitálják a járókelőket a város központjában december 15-én, szombaton, 10 órától.

Népszerű

Pannon friss hír

Csődöt jelentett a Vojvodinaput vállalat

Csődöt hirdetett ki a nagybecskereki bíróság az útépítéssel foglalkozó Vojvodinaput vállalatban. A csődeljárás idén októberben indult - közölte a végzés indoklásában Ljiljana Popov, csődbíró.
petárda

Pénzbüntetés vár a petárdázókra

50 és 100 ezer dinár közötti büntetést ír elő a márciusban életbe lépett közrendről szóló törvény azok számára, akik petárdával vagy más pirotechnikai eszközzel megzavarják polgártársaik nyugalmát.