Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szalai Adrián

Hip-hop, funky és show tánc

2019-10-07
10:15
2019-10-07
17:14
Forrás
Pannon RTV
Ez csak néhány stílus a Királyhalmán sokadik alkalommal megrendezett Rhytmical Táncfesztivál műsorából.

A legfiatalabbaktól a felnőttekig szinte minden korosztály képviselte magát a modern tánctalálkozón. Varga Zsuzsanna szervező hozzátette, az idei eseményen 8 táncegyesületből mintegy 200 résztvevő csillogtatta meg tánctudását.

Varga Zsuzsanna, szervező: „Ez egy modern tánctalálkozó. Mi is össze szoktunk jönni, csinálni egy közös műsort a közönségnek. Vajdaság-szerte érkeztek innen táncosok, illetve Magyarországról is.”

Rhythmical táncklub
tánc
Királyhalom

Most

07:10, Frissítve: 07:17

A héten marad a változékony időjárás

Csapadékos, változékony hetünk lesz. Nem kizárt a mennydörgéssel kísért zivatar sem, amelyet jégeső kísérhet. A június hozhat változást, napsütést, szárazabb időt.
06:55

Tíznapos nemzeti gyász Spanyolországban

Ma tíznapos nemzeti gyász kezdődik Spanyolországban a koronavírus-járvány áldozatainak emlékére. A gyász idejére félárbócra engedik a közintézményekre kihelyezett zászlókat.
22:35

A VIVE 25 éve

Nagy várakozás előzi meg a VIVE magyarnóták és csárdások fesztiváljának szeptember 26-ra és 27-re tervezett 25 éves jubileumi ünnepségét.

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.