Ugrás a tartalomra
Korcsolyázók a pályán
Pannon RTV

Ho-ho-hó! Korcsolyázni jó! Szabadkán is...

2018-12-02
13:27
2018-12-12
08:21
Forrás
Pannon RTV
Újra birtokukba vehetik a korcsolyázni vágyók a szabadkai műjégpályát. A korcsolyapályát szombaton nyitották meg a látogatók előtt. A nyitvatartás, a szolgáltatások és az árak idén sem változtak.
Korizók a jégpályán

A szabadkai műjégpálya hétköznapokon délelőtt 10-től 12-ig és délután 6-tól 8 óráig várja a jég szerelmeseit. Hétvégénként ezek mellett délután 3-tól 5-ig is lehet korcsolyázni. A műjégpálya már a nyitást követő első délelőtt teljesen megtelt korizókkal.

Mirjana Radaković, Szabadka: „Általában délelőtt 10-től 12-ig szoktunk járni, korcsolyázunk, barátkozunk és közben teát iszunk.”

Tóth Szilvia, Szabadka: „Együtt szoktunk beszélgetni és korcsolyázni. Könnyen megtanultam a jégen siklani.”

Korcsolya

A korcsolyázás amellett, hogy élvezetes, jó hatással van az egészségre és segíti a mozgáskoordináció fejlesztését. A kezdő korizóknak sem kell aggódniuk, hiszen tapasztaltabb társaik szívesen mutatják meg nekik az alapokat. Futó Alex, Szabadka: „Megmutatjuk, hogy hogyan kell fékezni és hogyan kell menni. Egyébként ugyanúgy, mint a sima görkorcsolyázásnál.”

A belépőjegy ára idén is 110 dinárba kerül. Ennek fejében a korizók két órán át használhatják a műjégpályát. A korcsolya élesítéséért 100 dinárt kell fizetni. Akiknek azonban nincs, alkalmanként 200 dinárért bérelhetnek korcsolyát a helyszínen.

korcsolya
műjégpálya
Szabadka

Most

22:04, Frissítve: 22:09

Trump és Biden televíziós csatái

Dübörög az elnökválasztási kampány az Egyesült Államokban. Donald Trump republikánus párti jelölt, a jelenlegi elnök és Joe Biden, a demokraták jelöltje szállt ringbe a Fehér Házért.

Népszerű