Ugrás a tartalomra

A honlapkészítés alapjait tanulhatták az érdekeltek

2018.03.17
15:14
2022.07.27
10:49
Forrás
Pannon RTV
A WordPress program alapjait tanulhatták meg civil szervezetek képviselői szombaton délelőtt a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Karon Szabadkán.

Az előadás a honlapkészítő felület testreszabását, a menü létrehozását és egyéb technikai lehetőségek bemutatását látta elő. A WordPress egy hatékony háttérprogram, amivel akár egy óra alatt össze lehet rakni egy saját honlapot. Az ingyenes előadást a Vajdasági Magyar Civil Szövetség szervezte.

Námesztovszki Zsolt, dékánhelyettes, MTTK: „Gyakorlatilag a mai nap arról szól, hogy civil szervezetek képviselői létrehoznak egy-egy honlapot ebben a környezetben, amely természetesen kötődik vagy a tevékenységükhöz vagy magához a civil szervezethez.”

Szabadka
WordPress
honlap
civil
MTTK

Kapcsolódó tartalmak

Most

22:25

Mága Zoltán koncertezett Topolyán

A hegedűművész Pásztor Istvánnak, a Vajdasági Magyar Szövetség elhunyt elnökének emléke előtt tisztelgett az eseménnyel a Sarlós Boldogasszony-plébániatemplomban.

Népszerű

Elhunyt Guba Éva, a Pannon RTV újságírója

Kollégánk hosszabb ideig tartó betegség után ma hunyt el - tudatta szerkesztőségünkkel családja. Guba Éva 2020 óta volt a Pannon RTV munkatársa, mint Tisza-menti tudósító.

Az egekbe szökött a malachús ára

Élősúlyban öt-hatszáz dinár, a hentesüzletekben a felpucolt malachús kilogrammja 900, de helyenként akár már az ezer dinárt is elkérik érte.