Ugrás a tartalomra

Húsvét a Pannon Televízióban

2020-04-07
13:32
2020-04-07
15:37
Forrás
Pannon RTV
A Pannon TV is készül az ünnepekre. A rendkívüli helyzetben remek filmekkel és külön vallási műsorokkal tesszük színesebbé a húsvétot. A gyerekeket és felnőtteket egyaránt várjuk.

A filmek a Magyar Nemzeti Filmintézet Filmarchívum kincsestárából származnak. Emellett az objektív napi tudósítások sem maradnak el. A legfrissebb és legfontosabb hírekkel szolgálunk továbbra is nézőinknek.

Az idén is jelentkezünk a hagyományos egyházak húsvéti köszöntőjével. Bár a püspökök üzenetei is változnak a kialakult helyzethez mérten, továbbra is azon dolgozik a televízió, hogy a legfontosabb üzenetek eljussanak a vajdasági magyar nézőkhöz.

Farkas Athéne, szerkesztő, Pannon RTV: „Ünnepi római katolikus szentmisét közvetítünk vasárnap 9 órakor. A helyzetre való tekintettel ezúttal Szabadkáról. A közelből. Palatinus István a Szent György templomból celebrálja majd a szentmisét.”

A Pannon Televízió tehát húsvétkor is várja Önöket. Továbbra is naprakész, friss hírekkel és tudósításokkal. Valamint rendkívüli műsorainkkal segítünk nézőinknek ráhangolódni az ünnepekre. De az ünnepi filmkavalkád sem maradhat el. Csütörtökön 18 órától a legjobb magyar filmeket tűzzük műsorra. Többek között Móricz Zsigmond kisregényének feldolgozását az Árvácskát is láthatják, de az Eldorádó a Pál utcai fiúk és a Csak semmi pánik!- Bujtor István és Kern András főszereplésével is és még sok más érdekességgel várjuk nézőinket az ünnepek alatt

Vasárnap este pedig Koltai Róbert egyik legjobb filmjével a Sose Halunk Meg című alkotással várjuk Önöket.

Kozma Zoltán, programigazgató, Pannon RTV: „Igyekeztünk olyan filmeket összegyűjteni, amelyek kicsit oldhatják ezt a feszültséget. Hiszen mindenkiben ott van ez a pici ideg, hogy akkor mi lesz, hogy lesz. Nyilván ez nem is olyan pici. Egyrészt a vírus helyzet, másrészt a gazdasági helyzet sem olyan mindenhol, hogy ez megengedje a jókedvet. Viszont mi szeretnénk, ha húsvétkor a legnagyobb ünnepünkön mindenki jókedvű lenne, kicsit kiszakítani az embereket a mindennapokból, hogy mindenki így vagy úgy együtt tölthesse az ünnepet. Fiatalok és idősek együtt, még ha online vagy skype-on is, de együtt legyen a család. Segítsenek egymásnak, hogy azért az ünnep ne veszítse el a varázsát.”

 

Szombaton 20:30-kor a Papp László Budapest Sportarénából Rúzsa Magdi koncerttel biztosítjuk szórakozásukat. De a gyerekekről se feledkeztünk meg! A János Vitéz, Vízipók csodapók és Salamon király kalandjai kalauzolják el a mese világába az apróságokat. Húsvéthétfőn pedig az elmúlt évek vajdasági locsolkodásait mutatjuk meg, tehát ha el is marad idén a locsolkodás mégsem marad senki vidámság nélkül.

Maradjanak otthon, nézzenek minket húsvétkor is!

húsvét
Pannon Televízió
Pannon RTV

Most

20:49, Frissítve: 21:25

Győzött, ezzel pedig már harmadik a TSC

A topolyai kék-fehéreknél mind a két gólgyáros, Lukić és Szilágyi is betalált, így Szabó Zoltán együttese 3:1-re nyert az újvidéki Proleter vendégeként.

Népszerű