Ugrás a tartalomra
fizetőkapu
Pannon RTV/Tímár Zsolt

Húsvéti várakozás: az utakon is...

2019-04-17
08:51
2019-04-17
08:58
Forrás
Tanjug
Megnövekedett forgalomra kell számítani a közutakon és a határátkelőhelyeken az elkövetkező napokban a közelgő húsvét miatt - tájékoztat a Szerbiai Autó-Motoros Szövetség.

Közleményükben azt írják, több helyen országszerte az időjárási viszonyok is nehezíthetik a közlekedést, elvétve záporok és zivatarok lehetnek a hét közepén.

A magyar-szerb és a horvát-szerb határátkelőkön lehet majd a legtöbb veszteglésre számítani. Mint írják, ezúttal az autópálya fizetőkapuinál is torlódások alakulhatnak ki. A szövetség minden közlekedésben résztvevőt fokozott figyelemre int az elkövetkező időszakra vonatkozóan.

húsvét
forgalom
határátkelés

Kapcsolódó tartalmak

Most

16:23

Hollandia nyerte a női kézilabda vb-t

Hollandia győzelmével zárult a Japánban zajló női kézilabda-világbajnokság, miután Danick Snelderék a rendkívül izgalmas fináléban 30–29-re legyőzték Spanyolországot.
16:14, Frissítve: 16:19

Kalandos kirándulás és ajándékok

Nem mindennapi utazásban volt ma részük az érdeklődőknek a Télapóval, ugyanis a Szerbiai Vasutak egy újévi hangulatba öltöztetett szerelvényt indított a Szabadka-Palics útvonalon, oda-vissza.

Népszerű

Megállapodott a kormány és a Szerbiai Posta

Aláírták a megállapodást a posta munkásainak képviselői, a cég vezetősége és a kormány illetékesei, amellyel megvalósulnak a foglalkoztatottak fizetésemelés iránti igényei.