Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Húsvétkor is Pannon Televízió!

2021.03.29
14:54
2021.03.29
17:36
Forrás
Pannon RTV
Az előző évhez hasonlóan idén is valamivel visszafogottabban ünnepelhetjük meg a húsvétot.

A Pannon Televízió ünnepi különműsorral várja a tévénézőket. Szó lesz húsvéti szokásokról, vallásról és gasztronómiáról is. Kapcsoljanak a Pannon Televízió csatornájára húsvétvasárnap is, 20 óra 35 perckor.

Pannon RTV

Húsvéti különműsorral készül nézői számára a Pannon Televízió, Vasárnapi útravaló néven. Mivel a tavalyihoz hasonlóan idén sincs rá lehetőség, hogy tömegrendezvényekkel ünnepeljük meg a húsvétot, a Pannon Televízió egy ünnepi külön műsorral igyekszik közelebb hozni a meghitt hangulatot különféle témákkal és vendégekkel.

Paskó Csaba, kelebiai plébános: „Sokszor templomba se tudtunk elmenni, televízión keresztül tudtunk az ünnepbe bekapcsolódni. Itt nagyon fontos szerepe van a médiának, így a Pannon RTV-nek is, hiszen behozzák az otthonainkba az ünneplés lényegét, az ünneplés hangulatát. Hála Istennek az idén el tudnak az emberek a templomba is menni, persze betartva a járványügyi előírásokat, de nagyon-nagyon sokat jelent számunkra az, hogy online egy képernyőn keresztül is bejön az ünnep hangulata lakásainkba.”

Pannon RTV

A műsor készítői olyan összeállítással készülnek, amely szórakoztató, ugyanakkor ráirányítja a figyelmet arra, hogy akármilyenek is a körülmények, a lelkünkben legyen ott az ünnep. A tartalomból Maráci Barabás Mónika, a Pannon Televízió speciális műsorainak főszerkesztője árult el néhány részletet.

Maráci Barabás Mónika, a speciális műsorok főszerkesztője, Pannon Televízió: „Óvodásokat megkérdeztünk, hogy nekik mit jelent a húsvét, persze a nyuszi jöttét és az ajándékokat. Azután pszichológust is felkerestünk, hogy választ adjon a szinte egy éve feltett kérdésünkre, hogy mikor lesz már ennek vége, mikor fogjuk egy kicsit jobban érezni a bőrünkben, és az, hogy jön a jó idő, vajon segít-e egy kicsit rajtunk.”

Pannon RTV

Tehát április 4-én, vasárnap kapcsoljanak a Pannon Televízió csatornájára 20 óra 35 perckor, ünnepeljük együtt a húsvétot!

Pannon Televízió
Pannon TV
Maráci B. Mónika
Maráci Barabás Mónika
Paskó atya
Paskó Csaba

Most

22:56

Olaszország-Svájc 3-0

Az olasz labdarúgó-válogatott 3-0-ra legyőzte Svájc csapatát Rómában, az Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában, ezzel a nyolcaddöntőbe jutott.
20:17

A 6 hónapos Boško segítséget kér

Boško 2021. január 14-én született Újvidéken. Három hónapos volt, amikor a szüleinek feltűnt, hogy nem a korának megfelelően fejlődik. A vizsgálatok után jött a diagnózis: SMA1 - gerinc eredetű izom atrófia, 1. típus.
17:28, Frissítve: 19:53

Nyílt napok a szabadkai ATB Severben!

A szabadkai ATB Sever vállalat minden szerdán 12 órától nyílt napot szervez, a Mágneses mezők 6-os szám alatt található üzemében. A nyílt napok célja, hogy az érdeklődők megismerjék a vállalat nyújtott álláslehetőségeket.

Népszerű

Két bácsfeketehegyi kamasz fulladt vízbe

Két bácsfeketehegyi fiú belefulladt a Kúla-Kishegyes-csatornába. A 14 és 16 éves fiúk a Szikics és Kishegyes közötti szakaszon fürödtek, ott történt a tragédia - erősítették meg a szerb közmédiának a Szabadkai Rendőrkapitányságon.