Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Húsz gyerek járta körbe médiaházunkat

2018.07.30
12:59
2018.07.30
16:29
Forrás
Pannon RTV
A kicsik a Népkör Magyar Művelődési Központ nyári napközijében, az Aranykapu vakáció elnevezésű program keretében vehettek részt a programon.

A gyerekek a Pannon Presszó című rádióműsorban élő adásban is kipróbálhatták magukat. Izgatottan ültek be a székekbe, és vették fel a fülhallgatókat. Legtöbbjüknek az tetszett a legjobban, hogy üzeneteket küldhettek a családtagjaiknak.

Az Aranykapu játszóház nyári programja tartalmas kikapcsolódást biztosít a kicsiknek. Béres Szinita, foglalkozásvezető, Aranykapu vakáció: „Feljött ez az ötlet, hogy milyen jó lenne, ha egy kicsit eljönnénk a Pannonba, és megnéznénk, mi is folyik a kulisszák mögött. Mivel nem egy olyan gyerek van, akinek a szülei itt dolgoznak a Pannonban, úgy gondoltuk, hogy ez egy jó móka lenne.”

Az, hogy egy ilyen élménnyel gazdagodtak a gyerekek, sokat segít a vizuális képességük fejlődésében - mondta a szabadkai Aranykapu vakáció foglalkozásvezetője.

Pannon Médiaház
Népkör Magyar Művelődési Központ
Pannon Presszó

Kapcsolódó tartalmak

Most

11:28, Frissítve: 11:37

Egy napra elegendő a vértartalék Szerbiában

Mirjana Knežević, a Szerbiai Vérátömlesztési Intézet munkatársa azt mondta, a műtétek megnövekedett száma miatt jelenleg csak egy napra elegendő vértartalék van az intézetben, ami aggodalomra ad okot.

Népszerű