Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Kovács Róbert

Ideje elővenni a nagykabátot

2021.10.09
07:12
2021.10.09
11:59
Forrás
Szerbiai RTV
Hideg, felhős és csapadékos időre számíthatunk egész hétvégén, a hőmérsékleti értékek pedig az átlag alatt lesznek.

Az időjárás néhol a decemberire hasonlít, a hegyekben hóesés várható. Vasárnap többfelé heves esőzés is lehet. A hőmérséklet 6 és 14 fok között alakul. A jövő hét eleje sem hoz majd nagyobb meglepetést. Továbbra is a felhőké lesz a főszerep. 

Kopaonikon pedig már havazott. A meteorológusok egész hétvégére enyhe hóesést jósolnak Szerbia egyik legnagyobb síközpontjának területére, a hőmérséklet nem haladja meg a 3 fokot. A Kopaonikon egyébként szeptember első felében volt legutóbb egy komolyabb havazás. 

időjárás
időjárás-előrejelzés

Most

22:11, Frissítve: 22:23

Magabiztos 25 gólos győzelem Kamerun ellen

A szerb női kézilabda-válogatott második mérkőzését is megnyerte a spanyolországi világbajnokságon. Szerbia együttese Kamerunt 43:18-ra győzte le a csoportkör második fordulójában.
21:29, Frissítve: 21:39

Davis-kupa: Harmadszor bajnok az orosz csapat

A US Open-címvédő Danyiil Medvegyev legyőzte Marin Čilićet, ezzel az oroszok 2-0-ra megnyerték mérkőzésüket a horvátok ellen a tenisz Davis Kupa-döntő madridi fináléjában.
20:37, Frissítve: 22:20

Orbán Viktor levelet ír a külhoni magyaroknak

Orbán Viktor miniszterelnök levélben fordul a határon túli magyarokhoz, arra kérve őket, hogy jövő tavasszal is adják le szavazatukat az országgyűlési választáson – közölte Dömötör Csaba vasárnapi Facebook-posztjában.
18:36, Frissítve: 19:01

Karácsonyi játékok és betlehemes szokások Sándoregyházán

Megtartották a 24. Dél-bánáti Karácsonyi Játékok és Betlehemes Szokások Találkozóját Sándoregyházán. A Bonnaz Sándor Magyar Művelődési Egyesület ünnepi hangulatban, szeretettel fogadta az idei találkozó résztvevőit, akik hét településről érkeztek.

Népszerű