Ugrás a tartalomra
Green Future Festival

Idén is megrendezik a Green Future Festivalt Adán

2019.08.02
16:29
2019.08.02
17:56
Forrás
Pannon RTV
A jövő csütörtökön rajtoló rendezvényen ezúttal is kiváló koncertekkel és izgalmas kísérőprogramokkal várják a látogatókat.

Jót buliztak a fiatalok a tavalyi Green Future Festiválon. Lengyel István, az esemény egyik szervezője elmondta, hogy idén is igyekeztek újítani, így még több programmal készültek. „Ki kell emelnem a nappali programokat, hiszen a fesztivál nem csak az éjszakai bulizásról szól, hiszen igyekszünk kihasználni a helyszín által nyújtott lehetőségeket, így nappal különböző sportprogramokat, különböző aktivitásokat szervezünk a fesztiválozóknak.”

Az idei év egyik újítása, hogy a fesztiválon cirkuszi mutatványosok is részt vesznek, valamint még több látványelemet építettek be a repertoárba. Juhász Tibor, az Adica Üdültetési Közvállalat igazgatója kiemelte, hogy a fesztiválozóknak lehetőségük van sátorozni is, amennyiben úgy döntenek, hogy több napot töltenek a fesztiválon.”Mi úgy érezzük szükségünk van a fiatalokra, nekünk, mint strandfürdőnek, hiszen a jó hírünket viszik Vajdaságba és egész Szerbia szinten, valamint külföldre is elkerül ez a marketing, ami a strandfürdőt illeti.”

Bilicki Zoltán polgármester elmondta, hogy kiemelt rendezvényként kezelik a Green Future Festivált és az idei évben hárommillió dinárral támogatták a megszervezését. „A Green Future Festivál az a rendezvény, amely a legnagyobb tömeget mozgatja meg, és amely a községünk területén van megszervezve, és ehhez mérten támogatja is az önkormányzat ezt a fesztivált.”

Idén többek között a magyarországi Follow the Flow együttes és a brit származású James Zabiela is fellép Adán. A fesztivál augusztus 8-án nyitja meg kapuit a bulizni vágyók előtt.

Green Future
Green Future Fesztivál
Green Future Festival
koncert
kísérőprogramok
buli
Lengyel István
sportprogram
cirkuszi mutatványosok
Juhász Tibor
Adica Üdültetési Közvállalat
Adica
fesztivál
strandfürdő
Bilicki Zoltán
Bilicki Zoltán polgármester
Follow the Flow
James Zabiela

Most

08:49

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.
20:54, Frissítve: 08:06

Továbbra is feszült a helyzet Koszovó északi részén

A helyi szerbek ugyanis nem ismerik el az időközi helyi szintű választások eredményeit és a polgármesteri hivatalok előtt tüntetnek, jelenleg békésen. Hétfőn viszont összecsaptak a KFOR békefenntartóival. A NATO további 700 katonát küld a régióba.

Népszerű