Ugrás a tartalomra
YouTube

Így vagy tökéletes! - mozifilm Béres Márta főszereplésével

2020-10-27
22:12
Forrás
Pannon RTV
A magyarországi mozikban december 3-án mutatják be az Így vagy tökéletes című filmet. A romantikus vígjáték két író különös egymásra találásáról szól.

A női főszereplő a vajdasági Béres Márta, aki a színpadot ideiglenesen mozivászonra cserélte. A Közügyekben a film rendezőjét, Varsics Pétert kérdeztük arról, milyen volt együtt dolgozni a vajdasági színésznővel.

Béres Márta
Így vagy tökéletes
mozifilm

Most

14:33, Frissítve: 14:43

Égető szükség lenne terelőútra Temerinben

Temerin főutcáján folyamatos a személy- és teherforgalom. Elsősorban Újvidék vonzáskörzete miatt nagy az észak-dél irányú forgalom. A település tehermentesítése miatt régóta aktuális kérdés egy kerülőút kiépítése.
14:25

Szabadkára is visszaszivárognak a migránsok

Szabadkára is egyre több migráns tér vissza, és próbálkozik meg ismét nekivágni a magyar határkerítésnek. Amióta legutóbb összeszedték és távolabbi szerbiai befogadóközpontokba szállították el őket, néhány napig nyugalom volt a városban.
13:43

A KKT 100 napja Óbecsén

Száz nap alatt öt ülést tartott az új összetételű községi képviselő-testület Óbecsén. Az eddigi munkát és a koalíciós együttműködést ma sajtótájékoztatón értékelte Kiss Igor, az óbecsei képviselő-testület elnöke.

Népszerű

Az új év új nyugdíjkorhatárt hoz

Két hónappal hosszabb ideig kell dolgozniuk a nőknek Szerbiában 2021. január elsejétől, hogy öregségi nyugdíjba vonulhassanak. Be kell tölteniük a 60 év, két hónapot.