Ugrás a tartalomra
Újvidék, 2018, év első babái
TANJUG/ JAROSLAV PAP

Ikerfiúk az év első babái Újvidéken

2018-01-02
11:45
Forrás
Vajdaság MA
Stefan és Lazar Jablanov az idei év első babái a Vajdasági Klinikai Központ szülészetén.

Stefan és Lazar Jablanov az idei év első babái a Vajdasági Klinikai Központ szülészetén. Édesanyjukat, Jablanov Borbálát és a fiúkat tegnap meglátogatta Miloš Vučević újvidéki polgármester és Zoran Gojković tartományi egészségügyi titkár is. Stefan január elsején 1 óra 19 perckor született, öccse, Lazar pedig nyolc perccel később követte. A szülőknek az ikrek a második, illetve harmadik gyermekük. Az év első babái Újvidék városától fejenként 200 ezer dinárt kapnak, de minden, az év első napján születendő gyermek és édesanyja kap 50 ezer dinárt. 

Újvidék
év első babái
2018

Kapcsolódó tartalmak

Most

15:10

A Zijin Mining átvette a bori rézbányát

A bori rézbánya ma hivatalosan is a kínai Zijin Mining csoport kezébe került 63 százalékos részesedéssel. A tulajdonos elsődleges célja az új bányákba történő beruházás és a bori rézbánya fejlesztése.
14:07, Frissítve: 14:22

Fontos megelőzni a trichinellózis-fertőzést

Javában tart a disznóvágások ideje. Azonban nem árt óvatosnak lenni a házi vágásoknál és még a piacon vásárolt húsokkal is a trichina-fertőzés veszélye miatt. Fontos a hús ellenőrzése.

Népszerű

Pannon friss hír

Csődöt jelentett a Vojvodinaput vállalat

Csődöt hirdetett ki a nagybecskereki bíróság az útépítéssel foglalkozó Vojvodinaput vállalatban. A csődeljárás idén októberben indult - közölte a végzés indoklásában Ljiljana Popov, csődbíró.