Ugrás a tartalomra
Újvidék, 2018, év első babái
TANJUG/ JAROSLAV PAP

Ikerfiúk az év első babái Újvidéken

2018-01-02
11:45
Forrás
Vajdaság MA
Stefan és Lazar Jablanov az idei év első babái a Vajdasági Klinikai Központ szülészetén.

Stefan és Lazar Jablanov az idei év első babái a Vajdasági Klinikai Központ szülészetén. Édesanyjukat, Jablanov Borbálát és a fiúkat tegnap meglátogatta Miloš Vučević újvidéki polgármester és Zoran Gojković tartományi egészségügyi titkár is. Stefan január elsején 1 óra 19 perckor született, öccse, Lazar pedig nyolc perccel később követte. A szülőknek az ikrek a második, illetve harmadik gyermekük. Az év első babái Újvidék városától fejenként 200 ezer dinárt kapnak, de minden, az év első napján születendő gyermek és édesanyja kap 50 ezer dinárt. 

Újvidék
év első babái
2018

Most

20:58, Frissítve: 21:09

Rossi váltja Leekenst

Marco Rossi veszi át a magyar labdarúgó-válogatott irányítását – számolt be róla a magyar szövetség hivatalos honlapján.

Népszerű

vízben rekedt autó

Hatalmas felhőszakadás árasztotta el Szabadkát

Sok gondot okozott a heves eső Szabadkán csütörtök délután. Több út is járhatatlanná vált, mivel a csatornahálózat nem tudta elnyelni a hirtelen lezúduló nagy mennyiségű csapadékot.

Eltűnt egy majom a Palicsi Állatkertből

Az állatnak még tegnap veszett nyoma, azóta pedig már a rendőrség is keresi. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a majom elszökött-e, vagy pedig valaki ellopta.
vihar

Ítéletidőre figyelmeztetnek Szerbiában

A Szerbia Hidrometeorológiai Intézet figyelmeztetése szerint az elkövetkező három napban az ítéletidő az ország egész területére kiterjedhet, de a legkritikusabb helyzet Nyugat-Szerbiában várható.

A boldogító igen

Ürményi Róbert, a Pannon RTV zentai stábjának munkatársa ma örök hűséget fogadott párjának, Szabó Rékának.