Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Ingyenes Ákos-koncert Tóthfaluban

2022.05.11
10:35
Forrás
Pannon RTV
A Tóthfaluban megtartandó Ákos-koncert részleteiről beszélt a Közügyekben Utasi Jenő, a falu plébánosa, a koncert szervezője.

A magyar könnyűzene egyik meghatározó előadója június 4-én, szombaton este, a Nemzeti Összetartozás Napján a helyi Labdarúgó Akadémia pályáján lép fel. Egész napos programmal várják az odalátogatókat. Családi programok, gazdag étel és italkínálat lesz a helyszínen. A szervezők igyekeznek megfelelő mennyiségű parkolóhelyet is biztosítani a faluban, illetve a koncert helyszínének környékén. Utasi Jenő elmondta, hogy egy magyarországi szponzor támogatja a koncert megszervezését, ezért ingyenes lesz a belépő. Ákos a legmodernebb hatalmas technikai arzenált felvonultatva, régebbi és legújabb slágereivel érkezik Vajdaságba.

Ákos
Utasi Jenő

Most

11:10

A FIFA megbüntette Szerbiát

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség megbüntette Szerbiát a koszovói térképet ábrázoló zászló miatt, amelyen a „Nem adjuk meg magunkat” felirat szerepelt. A zászló a szerb válogatott öltözőjében volt a brazil meccs előtt.

Népszerű

Holtrészeg sofőrt kaptak el Magyarkanizsán

A magyarkanizsai Néphősök utcában állították meg a rendőrök szombaton azt a sofőrt, akiről hamarosan kiderült, szó szerint holtrészegen, 3,85 ezrelékes véralkoholszinttel vezette járművét.