Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Ingyenes Ákos-koncert Tóthfaluban

2022.05.11
10:35
Forrás
Pannon RTV
A Tóthfaluban megtartandó Ákos-koncert részleteiről beszélt a Közügyekben Utasi Jenő, a falu plébánosa, a koncert szervezője.

A magyar könnyűzene egyik meghatározó előadója június 4-én, szombaton este, a Nemzeti Összetartozás Napján a helyi Labdarúgó Akadémia pályáján lép fel. Egész napos programmal várják az odalátogatókat. Családi programok, gazdag étel és italkínálat lesz a helyszínen. A szervezők igyekeznek megfelelő mennyiségű parkolóhelyet is biztosítani a faluban, illetve a koncert helyszínének környékén. Utasi Jenő elmondta, hogy egy magyarországi szponzor támogatja a koncert megszervezését, ezért ingyenes lesz a belépő. Ákos a legmodernebb hatalmas technikai arzenált felvonultatva, régebbi és legújabb slágereivel érkezik Vajdaságba.

Ákos
Utasi Jenő

Most

13:03, Frissítve: 13:24

Folytatódnak a harcok Ukrajnában

Eddig 1908-an adták meg magukat a körülzárt mariupoli Azovsztal acélműből – jelentette be Szergej Sojgu orosz védelmi miniszter. Az Azovsztal üzem blokádja folytatódik – tette hozzá.
10:56, Frissítve: 11:05

Roland Garros - Đoković a favorit

A címvédő és világelső Novak Đoković számít favoritnak a férfiaknál, míg a nőknél a világranglista-vezető Iga Swiatek a legesélyesebb a vasárnap kezdődő 126. francia nyílt teniszbajnokságon..

Népszerű