Ugrás a tartalomra
Pétervárad
Wikimedia

Ingyenes idegenvezetéssel egybekötött túrákat szerveznek ma Újvidéken

2018-02-17
07:44
Forrás
021
11-kor van gyülekező Péterváradon az óránál, 13-kor pedig Újvidéken, a Szabadság téren.

A várost és a Péterváradi várat bemutató sétákat az Újvidéki Idegenvezetők Egyesülete kezdeményezte, együttműködve a város turisztikai szervezetével. 11-kor van gyülekező Péterváradon az óránál, 13-kor pedig Újvidéken, a Szabadság téren. A díjmentes túrákat az idegenvezetők világnapja alkalmából szervezik.

Újvidék

Most

11:56, Frissítve: 12:47

Legyél te is hős!

Az elsősegély világnapja alkalmából “Legyél te is hős!” címmel a Magyarkanizsai Egészségház bemutatót tartott a városháza előtti parkban. Az akción 48 középiskolás diák vett részt.
10:48, Frissítve: 11:50

Reneszánszát éli a fotózás Törökbecsén

Parkban pihenő nyugdíjasok, fürdőző gyerek, fagyizó édesanya és csemetéje, nyári délutáni szundikálás. Néhány pillanatkép a Törökbecseiek arca című fotókiállításról a Művelődési Ház képtárában.

Népszerű

vízben rekedt autó

Hatalmas felhőszakadás árasztotta el Szabadkát

Sok gondot okozott a heves eső Szabadkán csütörtök délután. Több út is járhatatlanná vált, mivel a csatornahálózat nem tudta elnyelni a hirtelen lezúduló nagy mennyiségű csapadékot.

Eltűnt egy majom a Palicsi Állatkertből

Az állatnak még tegnap veszett nyoma, azóta pedig már a rendőrség is keresi. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a majom elszökött-e, vagy pedig valaki ellopta.
vihar

Ítéletidőre figyelmeztetnek Szerbiában

A Szerbia Hidrometeorológiai Intézet figyelmeztetése szerint az elkövetkező három napban az ítéletidő az ország egész területére kiterjedhet, de a legkritikusabb helyzet Nyugat-Szerbiában várható.