Ugrás a tartalomra
Pixabay/kalhh

Ismét élőben közvetítik az összes Oscar-kategória átadását

2022.11.30
10:45
Forrás
24.hu
Márciusban sokakat felháborított, hogy egyes díjakat az élő közvetítésen kívül adták át, most visszaáll a régi menetrendre az Akadémia.

A márciusi Oscar-gálán mind a 23 kategória díjának átadását élőben közvetítik – jelentette be az amerikai filmakadémia. Kihangsúlyozták, olyan műsort akarnak készíteni, amely a filmes szakembereket, a művészetet és tudományt, valamint a filmkészítés együttműködő jellegét szórakoztató és magával ragadó módon ünnepli.

A márciusi Oscar-gálán ismét Jimmy Kimmel lesz a házigazda. Kimmel korábban kétszer vezette a műsort. Mint Kramer ezzel kapcsolatban megjegyezte: nagyon fontos, hogy személyében olyasvalaki vezeti majd a gálát, aki ismeri az élő televíziózást. Glenn Weiss és Ricky Kirshner lesznek az Oscar-gála producerei, Weiss pedig egymást követő nyolcadik alkalommal rendezi meg a show-t. A 95. Oscar-díjátadót jövő március 12-én tartják meg a Los Angeles-i Dolby Színházban. A ceremóniát élőben közvetíti az ABC csatorna, és az adást világszerte több mint 200 országban és térségben veszik át.

Oscar-díj
Amerika

Most

11:32

Vasárnap kezdődik a Házasság hete

Vasárnap kezdődik a Házasság hete programsorozat Magyarországon. A szervező egyházak és civil szervezetek egy héten át közel ötven településen száznál több programmal hívják fel a figyelmet a házasság, a család értékeire.

Népszerű