Ugrás a tartalomra
hatalmas jéggömbök
FoNet/TV FoNet

Ítéletidő tombolt Nyugat-Szerbiában

2018-06-14
02:16
2018-06-14
13:29
Forrás
Szerbiai RTV
Ítéletidő tombolt Nyugat-Szerbiában, a šumadijai és a braničevói körzetben. Požega községben 17 faluban hirdettek rendkívüli helyzetet a viharos időjárás miatt. Užice környékén további jégeső várható.
levert kukorica

Požarevácon egy idős ember életét vesztette, akinek a garázsát elárasztotta víz, és vélhetően megfulladt. A mezőgazdaságban is hatalmas károk keletkeztek, a málna, a sárgabarack és az őszibarack ültetvényeket verte el a jég.

a szilva a fák alatt
lekopasztott szilvafák
fehér a táj a jégtől

Užice környékén további jégesőre számítanak az illetékesek, ezért sürgősségi eljárásban további jégvédelmi rakéták beszerzését kezdeményezték.

Féllábszrig érő vízben és jégben lépked egy férfi
Nugat-Szerbia
ítéletidő
felhőszakadás
jég

Most

Népszerű

vízben rekedt autó

Hatalmas felhőszakadás árasztotta el Szabadkát

Sok gondot okozott a heves eső Szabadkán csütörtök délután. Több út is járhatatlanná vált, mivel a csatornahálózat nem tudta elnyelni a hirtelen lezúduló nagy mennyiségű csapadékot.

Eltűnt egy majom a Palicsi Állatkertből

Az állatnak még tegnap veszett nyoma, azóta pedig már a rendőrség is keresi. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a majom elszökött-e, vagy pedig valaki ellopta.
vihar

Ítéletidőre figyelmeztetnek Szerbiában

A Szerbia Hidrometeorológiai Intézet figyelmeztetése szerint az elkövetkező három napban az ítéletidő az ország egész területére kiterjedhet, de a legkritikusabb helyzet Nyugat-Szerbiában várható.