Ugrás a tartalomra
hatalmas jéggömbök
FoNet/TV FoNet

Ítéletidő tombolt Nyugat-Szerbiában

2018-06-14
02:16
2018-06-14
13:29
Forrás
Szerbiai RTV
Ítéletidő tombolt Nyugat-Szerbiában, a šumadijai és a braničevói körzetben. Požega községben 17 faluban hirdettek rendkívüli helyzetet a viharos időjárás miatt. Užice környékén további jégeső várható.
levert kukorica

Požarevácon egy idős ember életét vesztette, akinek a garázsát elárasztotta víz, és vélhetően megfulladt. A mezőgazdaságban is hatalmas károk keletkeztek, a málna, a sárgabarack és az őszibarack ültetvényeket verte el a jég.

a szilva a fák alatt
lekopasztott szilvafák
fehér a táj a jégtől

Užice környékén további jégesőre számítanak az illetékesek, ezért sürgősségi eljárásban további jégvédelmi rakéták beszerzését kezdeményezték.

Féllábszrig érő vízben és jégben lépked egy férfi
Nugat-Szerbia
ítéletidő
felhőszakadás
jég

Kapcsolódó tartalmak

Most

21:29, Frissítve: 21:37

Nagyon komolyan romlik a föld minősége

Az elsivatagosodást bemutató világatlasz új kiadása szerint a népességnövekedés és a fogyasztási szokások változása minden korábbinál nagyobb nyomást gyakorolnak a Föld természeti erőforrásaira.
20:34, Frissítve: 20:42

Indul a Vajdaság Vizei regatta

Már május elején beteltek a helyek a jubiláris 10. Vajdaság Vizei regattára, amelyet június 22-e és július 1-je között tartanak meg.
20:15, Frissítve: 20:24

Aranyérmes a magyar férfi kardcsapat

A magyar férfi kardcsapat aranyérmet nyert az újvidéki Európa-bajnokság csütörtöki zárónapján, miután a fináléban 45-33-ra legyőzte az olasz együttest.
19:05

Đoković a bolgár Dimitrovot verte

Novak Đoković megnyerte nyolcaddöntős mérkőzését is az angliai Queensben megrendezett füves pályás tenisztornán, miután két szettben legyőzte a bolgár Grigor Dimitrovot.

Népszerű

vízben rekedt autó

Hatalmas felhőszakadás árasztotta el Szabadkát

Sok gondot okozott a heves eső Szabadkán csütörtök délután. Több út is járhatatlanná vált, mivel a csatornahálózat nem tudta elnyelni a hirtelen lezúduló nagy mennyiségű csapadékot.

Eltűnt egy majom a Palicsi Állatkertből

Az állatnak még tegnap veszett nyoma, azóta pedig már a rendőrség is keresi. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a majom elszökött-e, vagy pedig valaki ellopta.
vihar

Ítéletidőre figyelmeztetnek Szerbiában

A Szerbia Hidrometeorológiai Intézet figyelmeztetése szerint az elkövetkező három napban az ítéletidő az ország egész területére kiterjedhet, de a legkritikusabb helyzet Nyugat-Szerbiában várható.

A boldogító igen

Ürményi Róbert, a Pannon RTV zentai stábjának munkatársa ma örök hűséget fogadott párjának, Szabó Rékának.