Ugrás a tartalomra
hatalmas jéggömbök
FoNet/TV FoNet

Ítéletidő tombolt Nyugat-Szerbiában

2018-06-14
02:16
2018-06-14
13:29
Forrás
Szerbiai RTV
Ítéletidő tombolt Nyugat-Szerbiában, a šumadijai és a braničevói körzetben. Požega községben 17 faluban hirdettek rendkívüli helyzetet a viharos időjárás miatt. Užice környékén további jégeső várható.
levert kukorica

Požarevácon egy idős ember életét vesztette, akinek a garázsát elárasztotta víz, és vélhetően megfulladt. A mezőgazdaságban is hatalmas károk keletkeztek, a málna, a sárgabarack és az őszibarack ültetvényeket verte el a jég.

a szilva a fák alatt
lekopasztott szilvafák
fehér a táj a jégtől

Užice környékén további jégesőre számítanak az illetékesek, ezért sürgősségi eljárásban további jégvédelmi rakéták beszerzését kezdeményezték.

Féllábszrig érő vízben és jégben lépked egy férfi
Nugat-Szerbia
ítéletidő
felhőszakadás
jég

Kapcsolódó tartalmak

Most

10:47, Frissítve: 11:08

Szeretem a nagyszüleimet

A topolyai Családfa elnevezésű civil szervezet képzőművészeti és irodalmi pályázatot hirdet, melynek célja, hogy kiemeljük a nagyszülők fontos szerepét a családban.

Népszerű

Motoros baleset a Majsai úton

Baleset történt szerda este Szabadkán a Majsai úton. A szemtanúk elmondása szerint egy motoros közlekedett Makkhetes irányába, amikor a kanyarban lévő kis utcából egy autó kihajtott elé.

Megnyitottak Szerbia-szerte a Lidl áruházak

A cégóriás olyan termékeket dobott piacra, amelyek eddig Szerbiában nem voltak jelen. A német lánc szerbiai megjelenését már hónapok óta nagy várakozás előzte meg.