Ugrás a tartalomra
viharfelhő
Pixabay

Ítéletidőre figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet

2018-05-14
13:18
2018-05-14
14:06
Forrás
Tanjug
Hétfőn és kedden is bárhol előfordulhat zápor vagy zivatar, amelyet akár nagyobb mennyiségű csapadék is kísérhet.

Mint közleményükben írják, rövid idő alatt a csapadékot, akár jégeső és erős szél is kísérheti.

Az előrejelzések szerint szerda késő délutántól, de leginkább csütörtöktől térhet vissza térségünkbe a száraz, enyhe időjárás. A hétvégén már akár 30 fok is lehet ismét.

ítéletidő
figyelmeztetés

Most

23:00, Frissítve: 23:07

Az Opel is manipulált a károsanyag-kibocsátással

Elrendelte 96 ezer Opel autó visszahívását pénteken a német közúti közlekedési hatóság a Volkswagen csoport dízelbotrányában leleplezett visszaéléshez hasonló károsanyag-kibocsátási manipuláció miatt.
20:24, Frissítve: 20:53

Mintegy ezer ösztöndíjasa van az MNT-nek

A 2018/19-es tanévre 228 kezdő egyetemistával és főiskolással, valamint 59 demonstrátori ösztöndíjassal írtak alá szerződést az újvidéki Európa Kollégiumban megrendezett ünnepségen.
19:14, Frissítve: 19:21

Civil Piknik a hét végén

A kétnapos összejövetel célja különböző civil gyakorlatok bemutatása, megvitatása, egymás munkájának megismerése, új kapcsolatok kiépítése. Az idei rendezvény témája: A közösség segítő ereje.

Népszerű

utcai látkép

Lebontják az engedély nélkül épült házakat

Lebontják az engedély nélkül épített objektumokat Szerbiában - ez történhet, ha életbe lép a legalizálásáról szóló jogszabály-módosítás, amely tegnap került a köztársasági parlament napirendjére.
Tisza

Holttestet emeltek ki Zentánál a Tiszából kedden

Meg nem erősített információk szerint a múlt pénteken hajnalban a hídról vízbe esett férfi testét vetette ki magából a folyó, és ezt fedezték fel a vízparton sétálók - írja a Magyar Szó.