Ugrás a tartalomra
viharfelhő
Pixabay

Ítéletidőre figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet

2018-05-14
13:18
2018-05-14
14:06
Forrás
Tanjug
Hétfőn és kedden is bárhol előfordulhat zápor vagy zivatar, amelyet akár nagyobb mennyiségű csapadék is kísérhet.

Mint közleményükben írják, rövid idő alatt a csapadékot, akár jégeső és erős szél is kísérheti.

Az előrejelzések szerint szerda késő délutántól, de leginkább csütörtöktől térhet vissza térségünkbe a száraz, enyhe időjárás. A hétvégén már akár 30 fok is lehet ismét.

ítéletidő
figyelmeztetés

Most

21:18, Frissítve: 22:31

Szent István-napi ünnepség Palicson

Palicson tartották meg szombat este a Szent István-napi központi ünnepséget a VMSZ szervezésében. A magyar haza jó úton halad ahhoz, hogy visszanyerje régi önbecsülését - mondta Magyar Levente.
19:27, Frissítve: 22:03

Megtelt hívekkel a szabadkai székesegyház

Szent István hazánkat hazánkká és a keresztény Európa részévé tette - emelte ki prédikációjában Márfi Gyula veszprémi érsek a szabadkai Szent Teréz-székesegyházban tartott misén szombaton délután.

Népszerű

vízben rekedt autó

Hatalmas felhőszakadás árasztotta el Szabadkát

Sok gondot okozott a heves eső Szabadkán csütörtök délután. Több út is járhatatlanná vált, mivel a csatornahálózat nem tudta elnyelni a hirtelen lezúduló nagy mennyiségű csapadékot.

Eltűnt egy majom a Palicsi Állatkertből

Az állatnak még tegnap veszett nyoma, azóta pedig már a rendőrség is keresi. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a majom elszökött-e, vagy pedig valaki ellopta.
vihar

Ítéletidőre figyelmeztetnek Szerbiában

A Szerbia Hidrometeorológiai Intézet figyelmeztetése szerint az elkövetkező három napban az ítéletidő az ország egész területére kiterjedhet, de a legkritikusabb helyzet Nyugat-Szerbiában várható.