Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Bognár Róbert

Itt a tavasz, előkerültek a motorok

2021.04.13
20:54
2021.04.13
21:56
Forrás
Pannon RTV
Sokan alig várják, hogy a jó idő eljöttével előszedjék motorkerékpárjaikat a garázsból és újra nyeregbe ülhessenek. Azonban az idény elején különösen fontos, hogy a motorosok és az autósok a szokásosnál is jobban odafigyeljenek egymásra.
Pannon RTV/Bognár Róbert

A tavaszias időjárással a motorok is előkerülnek a garázsokból. Kezdetét vehetik a túrázások és a motorostalálkozók. A motorozásnak azonban egy sötétebb oldala is van. Nem múlik el év, hogy ne hallanánk arról, hogy tragikus kimenetelű baleset történt. Az idei szezon még meg sem kezdődött igazán, de már a hétvégén súlyos közlekedési baleset történt Topolya közelében, amelyben egy fiatal, 23 éves lány utasként életét veszítette. A motoros élet szépségeiről, a közösségről, a találkozókról, a veszélyekről, egyszóval a szenvedély részleteiről a temerini Patriots motorosklub tagjaival beszélgettünk

Pannon RTV/Bognár Róbert

A Közügyek vendégeként Fehér Szabolcs, tartományi közlekedési segédtitkár felhívta a figyelmet a motororral való közlekedés alapvető tudnivalóira. Elmondta, milyen veszélyes útszakaszok vannak Vajdaságban és arra is rávilágított, hogy az autósoknak hogyan kell viszonyulniuk a két keréken közlekedőkhöz a forgalomban.

motorkerékpár
közlekedés
Patriots Motoros Klub

Most

Népszerű

Megszületett Dér Heni gyermeke

Megszületett Dér Heni és Bakos Gergely első gyereke. A szülés ma reggel indult be, mostanra pedig a kisfiuk, Bendegúz is megérkezett.

Zivatarokkal ér véget a májusi nyár

Záporok, zivatarok váltják a nyári meleget. A lehűlés már a hét közepén megérkezik térségünkbe, helyenként erős lesz a szél és viharok is kialakulhatnak.