Ugrás a tartalomra
Pixabay/StockSnap

Izgul-e az, akinek élete a közönség?

2022.01.21
22:08
Forrás
Pannon RTV
Mindenki ismeri az érzést - ha máshonnan nem, az iskolai feleltetésekre visszaemlékezve -, amikor izzadni kezd a tenyere, remeg a hangja, és úgy érzi, hogy mindent elfelejtett, noha felkészült az előtte álló beszédre.

A nyilvános fellépéstől való félelem természetes, a legtöbb ember nincs hozzászokva ahhoz, hogy tömeg előtt, rá szegeződő pillantások kereszttüzében szerepeljen. Nézzük meg, hogy a vajdasági ismert zenészek, színészek és műsorvezetők hogyan küzdik le a lámpalázukat!

lámpaláz
sztár
izgalom
fellépés

Most

21:56

Nyári táborok - hasznos időtöltés a szünidő alatt

Lassan közeledik a nyári szünet, amikor a gyerekek egy kis időre elköszönhetnek az iskolától, aki teheti ilyenkor táborba megy. Legalábbis az aki megengedheti magának, s akinek a szülei megengedik. A lehetőségekből Vajdaságban nincs hiány.

Népszerű

Miből mennyit vihetünk magunkkal külföldre?

Hamarosan elkezdődik a nyári szabadságok ideje. Utazásunk előtt jó tudni, hogy külföldi nyaralásunk során milyen értékben vihetünk magunkkal készpénzt és egyéb dolgokat úgy, hogy ne büntessen meg bennünket a szerb vámhivatal.

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.