Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Január 18-a Piroska napja

2020-01-18
11:38
Forrás
RMHZ, Idokep
Időjárás szempontjából a mai napnak különleges jelentése van, ugyanis, ha Piroska napján fagy, negyven napig el nem hagy - tartja a mondás.

Amennyiben ebből indulunk ki, akkor negyven napig még bőven élvezhetjük a téli időszak szépségeit, ugyanis ma fagypont körül alakult a hőmérséklet Vajdaságban.

Az előrejelzések szerint hasonló lesz az idő az elkövetkező napokban is. A hajnalokon -4, -5 fok várható, míg napközben fagypont körül alakul a hőmérséklet.

A hosszútávú előrejelzések azonban ellentmondanak Piroska napjának, ugyanis az előttünk álló hét derekától kisebb felmelegedés kezdődik, a jövő hétvégén pedig már 7-8 fok is lehet napközben. Számottevő csapadékra nincs kilátás.

Piroska napja
időjárás
fagy
mondás

Most

15:41, Frissítve: 16:48

Lezuhant egy Mig-21-es

Lezuhant ma reggel egy MiG-21-es típusú vadászgép Mali Zvornik közelében. Mindkét pilóta, Dejan Krsnik és Zvonko Vasiljević meghalt.

Népszerű

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Kigyulladt egy ház Szabadkán, a Bodrogvári Ferenc utcában. A családi ház lángokban áll, a tűzoltók és a mentők most értek a helyszínre. A kiérkező két tűzoltókocsival azonnal megkezdték a ház oltását.
Számlák a borítékban

Már most kezdjék el gyűjteni a számlákat!

Harminc autót és tíz belgrádi lakást is lehet nyerni a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjáték újabb körében, amelynek célja, hogy visszaszorítsa a feketegazdaságot Szerbiában.