Ugrás a tartalomra
Pixabay

Járdára parkolt, megjárta

2022.08.10
09:29
2022.08.10
09:35
Forrás
Instagram
Egyedi módon fejezte ki nemtetszését egy járdára parkoló autóval kapcsolatban egy belgrádi nő.

A 192_rs Instagram-oldalra feltöltött videón az látható, ahogy egy rövid szoknyás nő felhasal egy helyi rendszámú autó motorháztetőjére, annak ellenére, hogy a sofőr már indulni készül.

A fekete Passat a járdán parkol, a nő vélhetően ezen háborodott föl. Az oldal által megkérdezett szomszédok szerint a nő rendszeresen keveredik kisebb összetűzésekbe fokozott igazságérzete miatt.

Belgrád
motorháztető

Kapcsolódó tartalmak

Most

19:58, Frissítve: 20:24

Falunapot ünnepelt Adorján

Színes programsorozattal várták a szervezők a helyieket. Adorjánon1998 óta ünnepelik a falunapot, akkor volt ugyanis a település 800 éves.
18:30, Frissítve: 20:08

Szüreti napok Horgoson

Változatos, ünnepi és szüreti programsorozattal várták a látogatókat pénteken és szombaton Horgoson a 32. Szüreti napokon, melyet a Juvenior Polgárok Egyesülete és Horgos Helyi Közössége, közösen szervezett meg.
17:29, Frissítve: 20:18

Kettő az egyben sport a lovasíjászat

Az adai Lovasvölgyben szerveztek először hivatalos lovasíjász versenyt az országban. A több fordulóból álló esemény célja az volt, hogy a térségünkben jelenleg kevésbé ismert sportra felhívja a figyelmet, egyben megszerettesse azt a közönséggel.

Népszerű

Súlyos közúti baleset a határátkelő közelében

Szerencsétlenség történt az Újvidék-Horgos autópályán, a határátkelőtől 2 kilométerre. A baleset 15 óra körül történt, egy személy elhunyt - erősítették meg a szerb közmédiának az illetékesek.