Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Játékdélelőtt Horgoson

2020.02.29
16:48
2020.02.29
19:19
Forrás
Pannon RTV
Csapatépítő foglalkozásokat és tematikus játékdélelőttöt tartott a szegedi Tau Ferences Jótékonysági és Evangelizációs Alapítvány Horgoson.
Pannon RTV

A hajdújárási lurkóház védencei készség és kompetenciafejlesztő foglalkozásokon vehettek részt. A fiatalabbak megmentették a királyságot különböző játékokkal vegyítve, az idősebbek pedig egy űrhajó építésében mutatták meg a tehetségüket és eljuttatták az általuk választott élőlényt a Marsra. Mindeközben a Poverello Alapítvány munkatársainak csapatépítő foglalkozást tartottak, illetve a délután folyamán a nevelők részére motivációs és játéktár bővítésére összpontosító programot láttak elő. A hajdújárási lurkóházból és a Poverello Alapítvány munkatársai közül összesen 38 személy vett részt az eseményen.

Farkas Zsuzsanna, munkatárs, Tau Ferences Jótékonysági és Evangelizációs Alapítvány: Fontosnak tartjuk azt, hogy a munkatársak jobban megismerjék egymást, illetve hogy legyen egy közös élmény, egy közösségben való gondolkodás. Maga a csapatépítő egy nagyon jó lehetőség arra, hogy a három lurkóháznak a nevelői ismerkedjenek és egyben jól érezzék magukat és a mindennapi kihívásokban segítséget kapjanak.

Tau Ferences Jótékonysági és Evangelizációs Alapítvány
Horgos
Farkas Zsuzsanna
Poverelló Alapítvány
hajdújárási lurkóház

Most

17:57, Frissítve: 18:04

Elhunyt 14 beteg, 5 255 új eset

5 255 új koronavírus-fertőzöttet regisztráltak az elmúlt 24 órában Szerbiában. 13 ezer tesztet végeztek el. A kór következményében 14-en életüket vesztették.
17:46, Frissítve: 17:54

Harcok Ukrajna déli és keleti részén

Az orosz erők teljes ellenőrzésük alá vonták a Donyeck régióban fekvő Piszki falut – idézte az Interfax hírügynökség az orosz védelmi minisztériumot.

Népszerű