Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Jégverés sújtotta Szolnokot

2021.05.23
16:27
2021.05.23
16:34
Forrás
Pannon RTV
Folytatódik a változékony időjárás Magyarország területén. Több felvételt kaptunk kollégánktól, aki a vasárnap délután Szolnokon átvonuló jégesőt filmezett le.

A viharos széllel és intenzív csapadékkal érkező ciklon később jégesővé váltott át. Perceken keresztül borsó nagyságú jégdarabok hullottak az égből beterítve a környező utcákat, telkeket. 

A nagy mennyiségű esővíz áll az utcákon miután a csatornarendszer nehezen képes elvezetni. Magyarországon jelenleg a Szekszárd - Kecskemét - Szolnok - Hatvan vonalban van másodfokú, narancssárga riasztás érvényben, amit a magyar Országos Meteorológiai Szolgálat adott ki a mai napra. 

Több helyütt is heves záporokról, zivatarokról érkeztek jelentések, helyenként jégeső is hullott. A ciklon tovább vonul dél-keleti irányban. A hőmérséklet nyomában jelentősen lecsökkent. Az előrejelzések szerint holnapra véget ér a szeszélyes időjárás.

jégeső

Kapcsolódó tartalmak

Most

12:05

Karneváli hangulat Torontálvásárhelyen

Szebbnél szebb jelmezek, finomabbnál finomabb ételek és rengeteg mosoly volt a torontálvásárhelyi karneválon és pörköltfőző versenyen, amelyre külföldről is érkeztek vendégek. A karneválon több mint 200 gyerek öltözött jelmezbe.
11:33, Frissítve: 12:23

Zelenszkij: Súlyos a helyzet Donbaszban

Mariupol orosz fennhatóság alá került, az orosz csapatok arra készülnek, hogy Liman irányába nyomulnak tovább – jelenti az ukrán média. Andrzej Duda, lengyel államfő megérkezett Kijevbe.
10:39, Frissítve: 11:58

Testvértelepülési együttműködés

A magyarországi Őrtilos és Torontálvásárhely vezetősége testvértelepülési szerződést írt alá. A felek azt remélik, hogy az eddig is baráti kapcsolat a jövőben is gyümölcsöző lesz.

Népszerű