Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Jó hangulatú műsort sugárzott a SZMR Tóthfaluból

2021.09.25
16:13
2021.09.25
17:47
Forrás
Pannon RTV
Rendhagyó műsorral jelentkezett a Szabadkai Magyar Rádió Tóthfaluból, hiszen nemcsak Vajdaság költözött a faluba, hanem az SZMR is.
Pannon RTV

 Fél 1-től 3 óráig élőben, a helyszínről jelentkeztek kollégáink. A tartalmas műsorban a zene mellett, a kancsikával, vagyis az ostorral is megismerkedhettek a rádió hallgatók, de a budapesti Szelindek együttest is bemutatta és megszólaltatta hangszereit. A műsorvezetők Dedić Szuzana és Mészáros György voltak.

Pannon RTV

Dedić Szuzana, főszerkesztő, Szabadkai Magyar Rádió: „Sokkal jobbra sikeredett ez a nap, mint amire számítottam. Nagyon sok pozitív hozzáállást kaptunk azoktól, akik itt vannak a helyszínen és itt voltak velünk. Ők erőt adtak nekünk, hogy mi is lendülettel vigyük végig ezt a műsort. Igen, táncra is perdítettek. Egy kisfiú felkért táncolni és az ilyen felkérésnek nem lehet nemet mondani természetesen.”

SZMR
Tóthfalu
Vajdaság Tóthfaluba költözik

Most

19:13, Frissítve: 20:01

Izmos irodalmi kötelékben

Az Izmos irodalmi kötelékben című könyvet mutatták be a Szabadkai Városi Múzeumban. A kötet a szabadkai főgimnázium önképzőkörének jegyzőkönyveit tartalmazza. Ez igen fontos dokumentuma Kosztolányi városának.
19:05, Frissítve: 19:45

Kiírták a népszavazást az alkotmánymódosításról

Január 16-ára írta ki a szerbiai alkotmány módosításáról szóló népszavazást Ivica Dačić. A szerbiai parlament elnöke azt mondta, kivételes megtiszteltetés számára, hogy kézjegyével láthatta el a kiírásról szóló dokumentumot.
18:47, Frissítve: 19:49

Legördült a Desiré fesztivál függönye

A budapesti Átrium színház előadásával zárult a tíznapos Desiré fesztivál Szabadkán. A nemzetközi regionális kortárs színházi fesztiválon idén többek közt Zürichből, Pirotból és Zágrábból is voltak előadások.

Népszerű