Ugrás a tartalomra

Jól érzi magát az elkobzott oroszlánkölyök Palicson

2022.08.24
17:40
2022.08.25
06:54
Forrás
Szerbiai RTV
Az elkobzott oroszlánkölyök szépen fejlődik a Palicsi Állatkert menhelyén.

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, a rendőrök egy szabadkai lakásban egy három hónapos afrikai oroszlánkölyköt találtak, a környezetvédelmi bűncselekmények felszámolására létrehozott egység tagjai az állatot a Palicsi Állatkert menhelyén helyezték el. A kis oroszlán karanténban van, állandó állatorvosi felügyelete alatt áll.

Sonja Mandić, a Palicsi Állatkert igazgatója elmondta a kölyök kissé alultáplált, dezorientált volt és félt az új helyzetben, amibe került. Az állatorvos és az ápolók mindent megtesznek, hogy minél hamarabb otthon érezze magát Palicson.

Palicsi Állatkert

Most

20:11, Frissítve: 20:24

Az ukrán elnökkel tárgyalt a szerb államfő Tiranában

Az Ukrajna-Délkelet-Európa csúcstalálkozón Aleksandar Vučić egyebek mellett a két ország területi integritásáról, az ENSZ Alapokmányának tiszteletben tartásáról és a béke megteremtésére tett erőfeszítésekről egyeztetett Volodimir Zelenszkijjel.
19:03, Frissítve: 19:10

Kedvezmények a Forum Könyvkiadónál

A Forum Könyvkiadó Intézet felhívja a figyelmet, hogy a Vajdasági Szép Magyar Könyv pályázat elismert alkotásait további két hétig árusítják 20%-os kedvezménnyel a weboldalukon (https://forumliber.rs/shop).
18:36, Frissítve: 18:44

Ajándék a hölgyeknek

Miközben még az előző koncert hatása alatt állunk, a Szabadkai Népszínház és a Szabadkai Szimfonikus Zenekar újabb közös eseményre készül.

Népszerű