Ugrás a tartalomra

Jól jár, aki rendszeresen nézi a Pannon TV műsorait

2019-03-04
14:17
2019-03-04
17:36
Forrás
Pannon RTV
Ma páros fürdőbelépőt sorsoltunk ki azok között, akik helyesen válaszoltak a Kincsesládánk hétvégi adása kapcsán feltett kérdésünkre.

A nyereményjátékban több százan vettek részt, de csak 62 helyes megoldás érkezett. A Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőbe szóló páros belépőt a Pannon Rádióban sorsoltuk ki. A szerencse Petrović Mártának kedvezett. A rádióadásban Búzás Zsuzsanna, a Kincsesládánk műsorvezetője mesélt a forgatási élményekről.

Búzás Zsuzsanna, műsorvezető, Kincsesláda: „Ez már a negyvenedik adása volt a Kincsesládánknak, amikor is Kispiacra látogattunk. De pontosan 49 településen jártunk már. Úgy döntöttünk, hogy jó lenne egy kis ajándékot is kisorsolni a nézők és a hallgatók között, mert sokan párhuzamosan követik a Pannon RTV műsorait, hallgatják a rádiókat és nézik a televíziót is. Ennek apropóján egy mórahalmi fürdős belépőt tudtunk kisorsolni. Meggyűlt vele a bajunk, ugyanis nagyon sok helyes megfejtés érkezett és már péntektől küldték a válaszokat hallgatók. Kisorsoltunk egy jó kis belépőt, a kérdésünk pedig az volt, hogy mit főztünk Kispiacon. A helyes megfejtés a C volt, vagyis halat.”

Ha lemaradtak a játékról, érdemes követniük a Pannon RTV és műsoraink Facebook-oldalát, ott ugyanis mindig naprakész információkat találnak.

Pannon TV
Kincsesládánk
Búzás Zsuzsanna

Most

Népszerű