Ugrás a tartalomra

Jól jár, aki rendszeresen nézi a Pannon TV műsorait

2019-03-04
14:17
2019-03-04
17:36
Forrás
Pannon RTV
Ma páros fürdőbelépőt sorsoltunk ki azok között, akik helyesen válaszoltak a Kincsesládánk hétvégi adása kapcsán feltett kérdésünkre.

A nyereményjátékban több százan vettek részt, de csak 62 helyes megoldás érkezett. A Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőbe szóló páros belépőt a Pannon Rádióban sorsoltuk ki. A szerencse Petrović Mártának kedvezett. A rádióadásban Búzás Zsuzsanna, a Kincsesládánk műsorvezetője mesélt a forgatási élményekről.

Búzás Zsuzsanna, műsorvezető, Kincsesláda: „Ez már a negyvenedik adása volt a Kincsesládánknak, amikor is Kispiacra látogattunk. De pontosan 49 településen jártunk már. Úgy döntöttünk, hogy jó lenne egy kis ajándékot is kisorsolni a nézők és a hallgatók között, mert sokan párhuzamosan követik a Pannon RTV műsorait, hallgatják a rádiókat és nézik a televíziót is. Ennek apropóján egy mórahalmi fürdős belépőt tudtunk kisorsolni. Meggyűlt vele a bajunk, ugyanis nagyon sok helyes megfejtés érkezett és már péntektől küldték a válaszokat hallgatók. Kisorsoltunk egy jó kis belépőt, a kérdésünk pedig az volt, hogy mit főztünk Kispiacon. A helyes megfejtés a C volt, vagyis halat.”

Ha lemaradtak a játékról, érdemes követniük a Pannon RTV és műsoraink Facebook-oldalát, ott ugyanis mindig naprakész információkat találnak.

Pannon TV
Kincsesládánk
Búzás Zsuzsanna

Most

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.