Ugrás a tartalomra
Dinovizija

Jótékonysági Lutheránus bál Ludason

2019-11-17
19:18
2019-11-17
19:25
Forrás
Pannon RTV
Csaknem 200 fő részvételével tartották meg Ludason a 3. Lutheránus bált. Az eseményen a verbászi evangélikus templom renoválási munkálatainak folytatására gyűjtöttek pénzt.

Dolinszky Gábor evangélikus püspökhelyettes elmondta, a találkozó lehetőséget ad az evangélikus közösségeknek, hogy erősítsék kapcsolatukat egymással. A jelenlévőket Kovács Zsombor temesvári evangélikus lelkész köszöntötte, a bál fővédnöke Adorjáni Dezső Zoltán, a Romániai Evangélikus Lutheránus Egyház püspöke.

Lutheránus bál
Dolinszky Gábor

Most

21:28, Frissítve: 23:30

Újabb vajdasági magyar az olimpián

Kijutott az olimpiára a szerbiai férfi asztalitenisz válogatott miután óriási bravúrt végrehajtva Hongkongot is legyőzte az ötkarikás játékok kvalifikációs tornáján.

Népszerű

Fájjon-e a feje annak, akinek régi autója van?

A légszennyezés a mindennapok legégetőbb problémája lett. A címlapok, az újságok vezető cikkei mind erről szólnak a szerb sajtóban is. Nap mint nap újabbnál újabb intézkedéseket fogalmaznak meg.

Január 18-a Piroska napja

Időjárás szempontjából a mai napnak különleges jelentése van, ugyanis, ha Piroska napján fagy, negyven napig el nem hagy - tartja a mondás.

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán, az Egészségügyi Középiskolánál a Belgrádi úton, ma kora délután. Egy személy könnyebb sérüléseket szenvedett, írja a subotica.com hírportál.