Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Kovács Róbert

Július 8-tól várják a löszfal tövébe a közönséget

2021.06.26
14:35
Forrás
MTI
Július 8-a és 11-e között rendezik meg a Dombos Festet Kishegyesen. Koncertekkel, irodalmi és gyerekprogramokkal is várják a közönséget.

A löszfal tövében többek között fellép a Parno Graszt, Szabó Balázs, Básits Branka, a MAO, az Ötödik évszak, a Bazseva, Lajkó Félix és Gyémánt Bálint. A Dombosi Remix irodalmi programjai és a Dombos Wine Club is várja a közönséget - olvasható a szervezők közleményében. Gyerekprodukciók is várják a fesztivál látogatóit: a Calabar cirkuszi világba, míg Paár Julcsi népzenei mesevilágba röpíti a gyerekeket, de két utcaszínházi produkció is várja majd a látogatókat. A szervezők felidézik, húsz évvel ezelőtt egy szemétdomb helyén civil összefogással indult a Dombos Fest, amely azóta a térség egyik legjelentősebb és legkedveltebb művészeti fesztiváljává vált. 

Dombos Fest
Kishegyes

Most

Népszerű

Négy új pályázatot írt ki a tartomány

Az elsővel a női többségi tulajdonban lévő és nők által vezetett vállalkozásokat támogatják - mondta a Közügyek műsorában Pelt Ilona tartományi gazdasági és idegenforgalmi segédtitkár.

Ki lett a parasztolimpia legjobbja?

Egy év kényszerpihenő után újra megtartották a Moholi Parasztolimpiát és Főzőversenyt, amely immáron hagyományosnak számító rendezvény a Tisza-mentén élő mezőgazdasággal foglalkozó emberek életében. Nagy volt az érdeklődés idén.