Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Raffai Csaba

Júliusban vár a Róka Fest

2021.03.11
11:49
Forrás
Magyar Szó
Ha a járványügyi helyzet is engedi, júliusban vár a Róka Fest. A szervezők és az önkéntesek színes programokkal készülnek az idei fesztiválra - tudta meg a Magyar Szó Hulló Zsófiától.

Tavaly a zenei fesztivált az utolsó pillanatban le kellett mondani, hiszen július közepén ismét szigorúbb intézkedéseket vezettek be. A tervek szerint azonban az idén - ha minden jól alakul - megtartják az eseményt - tette hozzá a rendezvény megálmodója.

Tavaly sokan vásároltak jegyet, ezeket az idén fel tudják majd használni. A fesztivál keretében kiállításokat is fognak rendezni és már több zenekar is jelezte, hogy szeretne fellépni a rendezvényen. Az eseményt várhatóan július 15-e és 17-e között rendezik meg a Ludasi-tó partján található Róka-tanyán.

Róka Fest
Hulló Zsófia
Róka tanya
fesztivál

Most

12:55, Frissítve: 13:00

Friss olimpiai hírek

Németh Nándor és Barna Andrej is elődöntőbe jutott 100 méter gyorson. Kapás Boglárka 200 méter pillangón szerepelt jól, és bent van a szám elődöntőjében.
11:49, Frissítve: 11:55

A járvány miatt veszélyben az olimpia

Tokióban a hétnapos átlag közel 50 százalékkal nagyobb az előző heti számnál. A szakértők arra figyelmeztettek, hogy a japán fővárosban kritikus koronavírushelyzet alakulhat ki.

Népszerű