Ugrás a tartalomra
Pixabay

Káosz alakult ki a viharos szél miatt több balkáni országban

2019-02-23
15:34
2019-02-23
18:04
Forrás
Szerbiai RTV
A hirtelen jött viharos szél okozott gondot több balkáni országban is - jelenti több hírügynökség.

Montenegróban 142 kilométerórás széllökéseket is mértek, ajtókat tépett ki és háztetőket sodort le az erős légmozgás. Egyes buszmegállók szerkezete szinte teljesen megsemmisült. Több városból érkeztek jelentések áramkimaradásról, a villanyvezetékeket is tönkretette az orkán erejű szél.

Bosznia-Hercegovinából és Horvátországból is károkról érkeztek hírek, sérültekről nem szólnak a jelentések. Az előrejelzések szerint egyébként az egész régióban még szombat este és vasárnap is számítani lehet erős széllökésekre.

vihar
szél
Montenegró
Bosznia és Hercegovina

Most

20:19, Frissítve: 20:27

25. Kálmány Lajos népmesemondó verseny

Néprajzi gyűjtéseket, képzőművészeti alkotásokat és mesemondást értékelt a zsűri a 25. Kálmány Lajos népmesemondó versenyen, Zentán. Az eseményre Vajdaság minden részéről érkeztek versenyzők.
19:59, Frissítve: 20:09

Szavazzunk!

A szavazóhelyek holnap reggel hattól, este hétig tartanak nyitva Magyarországon és a külképviseleteken is.
19:25, Frissítve: 23:46

Kiégett egy ház Moholon

Kigyulladt egy családi ház ma hajnalban Moholon. A tűzesetben egy asszony életét vesztette, férjét pedig égési sérülésekkel szállították a kórházba. A nyomozás még folyamatban van.

Népszerű

Holtan találtak három szerbiai nőt Bécsben

Három szerbiai állampolgárságú nő holttestét találták meg egy bécsi lakásban - tudósít a szerb közmédia. Sajtóinformációk szerint a három elhunyt nő egy anya és ikerlányai.