Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szunyog Tibor

Karácsonyi kézműves foglalkozás gyerekeknek

2019-12-15
10:16
2019-12-15
15:48
Forrás
Pannon RTV
A torontálvásárhelyi József Attila Művelődési Otthon kistermében szép számban jelentek meg a szülők és gyerekek.

Az eseményen a gyerekek szívvel-lélekkel festettek, rajzoltak, minden tudásukat igyekeztek beleadni. Kőrösi Viktor, tanuló, Torontálvásárhely: „Csináltam kettő karácsonyfát, az egyik karácsonyfát kidíszítettem gyöngyökkel.”

Nagy Becsei Klaudia szülőként minden évben részt vesz a karácsonyi kézműves foglalkozáson. „Az édesség, a mézeskalács-díszítés mindig is, évekkel ezelőtt visszamenőleg mindig is, az volt a legszebb része ennek a foglalkozásnak.”

Először vett részt a foglalkozáson két kisfiával Almási Sanja. „Gondolom, hogy nagyon jó ez a gyerekeknek, közeledik karácsony, és tanítani kell őket a társalgásra és a jó hangulatra.”

Négy éve szervezi meg a karácsonyi kézműves foglalkozásokat a VMSZ Női Fórum helyi szervezete. Lálity Urbán Emese, szervező, Torontálvásárhely: „Ez a mai foglalkozás igazán többrétegű volt, az egész kicsi, óvodás gyerekektől egészen a hetedik-nyolcadik osztályos gyerekek is részt vettek rajta. Szép számban megjelentünk, és nagyon jó volt így, együtt karácsonyra készülődni, ráhangolódni erre az ünnepre.”

Húsvétra is szerveznek majd hasonló foglalkozásokat.

karácsony
kézműves foglalkozás
gyerekek
Torontálvásárhely
József Attila Művelődési Otthon
mézeskalács
VMSZ Női Fórum

Most

12:57

Lemondott a szlovén miniszterelnök

Marijan Šarec szlovén miniszterelnök ma rendkívüli sajtótájékoztatón bejelentette lemondását, és új választások kiírását kezdeményezte - közölte a helyi sajtó.

Népszerű

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán, az Egészségügyi Középiskolánál a Belgrádi úton, ma kora délután. Egy személy könnyebb sérüléseket szenvedett, írja a subotica.com hírportál.