Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szalai Adrián

Karácsonyi koktélok a VM4K-ban

2021.11.25
19:39
2021.11.26
07:41
Forrás
Pannon RTV
Rugaszkodjunk el egy kicsit az ünnepekre a már megszokottá vált forralt bortól, a bólétól és a tojáslikőrtől, alkossunk valami újat a karácsonyi asztalra - ez volt az üzenete a VM4K Csütörtök esték elnevezésű rendezvénysorozat legújabb programjának.
Pannon RTV/Szalai Adrián

Bús Attila bármixer a vendéglátás és a koktélkeverés alapjairól és történetéről beszélt. A koktélok, kevert italok. Különböző italok keverünk, hogy egy újat alkossunk - mondta az ismert bármixer. Az est részeként, az ünnepekre való készülődés jegyében, klasszikus és újragondolt koktélokat kóstolhattak meg a vendégek. Bús Attila a karácsonyi terítékre újragondolt egy forralt bort, egy koktél formájában.

Pannon RTV/Szalai Adrián

„Egy szilvabort gondoltam újra, hozzáadtam egy kis fehér csokoládélikőrt, egy kis szódát, és egy hideg áztatású kávét, amivel egy tökéletes ilyen hideg, úgymond hideg forralt bort tudunk adni, egy fűszeres, igazán karácsonyos illatú koktélt.”

VM4K
koktél

Most

16:03, Frissítve: 17:19

Döntetlent játszott a TSC

A TSC a szerb Szuperliga tizenkilencedik fordulójában döntetlenre mérkőzött a niši Radnički ellen. A topolyai együttesnek a bírói ráadásban sikerült megmentenie az egy pontot, így maradt a táblázat alsó házában.
15:35

Továbbra is kétezernél kevesebb új fertőzött

Továbbra is kétezer alatt van az újonnan regisztrált koronavírusos betegek száma Szerbiában. A friss adatok szerint 1 884 új fertőzöttet vettek nyilvántartásba a csaknem 16 ezer elvégzett tesztből. Vajdaságban mintegy 10 000 aktív fertőzöttről tudni.

Népszerű