Ugrás a tartalomra

Kárpát-medencei kerékpáros emléktúrát szerveznek

2019-06-04
10:41
2019-06-04
10:55
Forrás
MTI
Tekerj otthonról hazáig! elnevezéssel Kárpát-medencei kerékpáros emléktúrát szervez a Pesti Fiatalokért Egyesület, hogy ezzel erősítse a nemzeti összetartozást.

Négy helyszínről összesen 76 település érintésével haladnak majd a kerékpárosok Budapest felé, ahová egyszerre érkeznek meg augusztus 20-án.

Az egyik útvonal Dunaszerdahelyről, a másik Nagyváradról, a harmadik Szabadkáról, a negyedik pedig Beregszászról indul, és a kerékpárosok augusztus 20-án a Magyar Nemzeti Múzeum kertjében találkoznak.

A rendezvényre az otthonrolhaza.hu weboldalon lehet regisztrálni, augusztusban pedig mobiltelefonos applikáció is indul, hogy a résztvevők nyomon követhessék, merre halad a többi boly.

Kárpát-medence
kerékpár
emléktúra
tekerj otthontól hazáig

Most

16:39, Frissítve: 16:45

Brnabić Lajčakkal egyeztetett

Miroslav Lajčakkal, a Belgrád és Pristina közötti párbeszédért felelős uniós különmegbízottal találkozott ma Ana Brnabić szerb kormányfő.

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.