Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP/Warner Bros. Pictures/Niko Tavernise

Kasszasiker a Joker

2019-10-07
10:07
Forrás
MTI
Minden idők legjobb októberi nyitóhétvégéjét, 93,5 millió dollár bevételt hozott Észak-Amerikában a Joker a jegyeladások alapján.

Ezzel meg is döntötte a Venom című szuperhősfilm eddigi októberi rekordját, amire tavaly 80 millió dollár értékben váltottak jegyet a bemutató hétvégéjén. A hetvenes-nyolcvanas évek Gotham Cityjében játszódó Joker volt az egyetlen országos premier a bemutatóhétvégén – valószínűleg ennek is köszönhető, hogy többet hozott, mint az utána következő 10 legnagyobb bevételű produkció együttvéve. A Jetikölyök című animációs film a második helyen 12 millió dollár jegybevételt hozott, a harmadik helyen 8 millió dollárral a Downton Abbey végzett. Negyedik lett a toplistán A Wall Street pillangói című krimi-dráma 6,3 millió dollárral, az ötödik pedig az Az – Második fejezet lett 5,4 millióval.

Joker
film

Most

Népszerű

Bomba robbant a szabadkai Borsalino kávézóban

Ma hajnalban robbanás rázta meg a szabadkai sugárút környékét, a Borsalino kávézóban történt a detonáció. Ismeretlen tettesek kis méretű robbanószerkezetet dobtak a vendéglátóipari egységbe.