Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP/Warner Bros. Pictures/Niko Tavernise

Kasszasiker a Joker

2019-10-07
10:07
Forrás
MTI
Minden idők legjobb októberi nyitóhétvégéjét, 93,5 millió dollár bevételt hozott Észak-Amerikában a Joker a jegyeladások alapján.

Ezzel meg is döntötte a Venom című szuperhősfilm eddigi októberi rekordját, amire tavaly 80 millió dollár értékben váltottak jegyet a bemutató hétvégéjén. A hetvenes-nyolcvanas évek Gotham Cityjében játszódó Joker volt az egyetlen országos premier a bemutatóhétvégén – valószínűleg ennek is köszönhető, hogy többet hozott, mint az utána következő 10 legnagyobb bevételű produkció együttvéve. A Jetikölyök című animációs film a második helyen 12 millió dollár jegybevételt hozott, a harmadik helyen 8 millió dollárral a Downton Abbey végzett. Negyedik lett a toplistán A Wall Street pillangói című krimi-dráma 6,3 millió dollárral, az ötödik pedig az Az – Második fejezet lett 5,4 millióval.

Joker
film

Most

12:45, Frissítve: 12:56

Ünnepelt Ada

I. Ferenc Ferdinánd 1835. július 2-án országos vásártartási szabadalmat adott a városnak, amiért a település és a kézműipar hatalmas fejlődést ért el előzőleg.
12:25

Vírushelyzet Szabadkán

17 személyt vizsgáltak meg az elmúlt 24 órában a szabadkai Covid-rendelőben - közülük két pácienst további kivizsgálásra utaltak a kórházba - tájékoztatnak az illetékesek.

Népszerű

Koronavírus-helyzet Szabadkán

A koronavírus-járvány kihirdetésének kezdete óta a mai napig Szabadkán összesen 86 személynél igazolt a fertőzés, azaz 4 új esetet regisztráltak Szabadkán - közölte a válságkezelő városi törzskar.