Ugrás a tartalomra
repülőgép
Pixabay/Stones

Keddtől irtják a szúnyogokat Szabadkán és környékén

2019-06-09
11:37
Forrás
subotica.com
Az illetékesek figyelmeztetik a méhészeket, hogy tegyék meg az ilyenkor szükséges óvintézkedéseket. A szúnyogirtás levegőből és földről is történik majd 18 és 23 óra között.

Elmarad az akció, amennyiben rendkívül magas hőmérséklet lesz, erős szél fúj, vagy ha esik az eső. Repülőből a peremvárosi helyi közösségek esetében irtják majd a szúnyogokat, míg földi szúnyogirtást a tágabb belváros esetében alkalmaznak.

Szabadka
szúnyogirtás

Most

21:17, Frissítve: 21:28

Pokoli hőség Európában, iskolákat zárnak be

Holnap tetőzhet a Szaharából érkező hőhullám, 40 fok feletti hőmérséklettel Franciaországban és Spanyolországban. Van, ahol 45 fokot várnak. Párizs elővárosaiban sorra zárják be az iskolákat.
19:32

Gázrobbanás Bécsben

Tíz ember megsérült, közülük négyen súlyosan ma délután Bécsben, amikor feltételezhetően gázrobbanás történt egy többemeletes lakóépületben.
16:22

Kik keresnek a legtöbbet Szerbiában?

A szerbiai nettó átlagfizetés áprilisban 54.645 dinár volt, bruttó átlagban pedig 75.441 dinár. Ez nominálisan 11 százalékkal, reálisan 8 százalékkal több, mint egy évvel ezelőtt.

Népszerű

Gyilkosság és öngyilkosság Péterrévén

Vadászpuskával megölt egy nőt, majd magával is végzett egy férfi hétfőn Péterrévén. A mojbecej portál nem hivatalos értesülései szerint a férfi valószínűleg a nő férje volt.