Ugrás a tartalomra
Pixabay/geralt

Kedvezőtlen útviszonyokra figyelmeztet a Szerbiai Autó-Motoros Szövetség

2023.01.17
08:12
2023.01.17
08:31
Forrás
Beta
Az eső miatt nedvesek az utak, és erős szél miatt is kedvezőtlen közlekedési viszonyok várnak a sofőrökre.

Elsősorban Bánátban, a Száva és a Duna mellett, Kopaonikon, valamint a nyugati és a középső országrészekben a hegyekben, figyelmeztet a Szerbiai Autó-Motoros Szövetség. A délutáni és az esti órákban lezúduló heves esőzések tovább nehezítik a közlekedést, és óvatosságra intenek azokon a szakaszokon is, ahol munkálatok miatt változás van a forgalmi rendben, valamint a magasabban fekvő területeken, ahol akár öt centiméter vastagságú nedves hótakaró is van. Délelőtt a határátkelőhelyeken nem volt fennakadás a személygépjárműveknél, míg a teherautóknak Horgosnál másfél, Batrovcinál és Šidnél pedig körülbelül két órát kell várakozni az ország elhagyására.

Szerbiai Autó-Motoros Szövetség
forgalom
eső

Most

17:15, Frissítve: 18:25

Palicson is várják a nyuszit

Színes műsorral várta a húsvéti ünnepeket megelőző szombaton az érdeklődőket a Palics Magyar Művelődési Egyesület a helyi Magyar Művelődési Központban.
16:15, Frissítve: 18:21

Húsvétváró kiállítás Felsőhegyen

Húsvéti sonka, ünnepi kalács, a tavasz virágai és ünnepkört meghatározó díszes tojások is díszítették mindazok standját, akik részt vettek a felsőhegyi Könyvtár Kör által szervezett Húsvétváró Kiállításon.

Népszerű

Tömegbaleset Szabadkánál - VIDEÓ!

A baleset a Topolya és az észak-bácskai város közötti úton történt, a szakaszt teljesen lezárták. A szerencsétlenséget az orkán erejű széllökések miatt kialakult porvihar okozta.