Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Kellemesen meleg, napos, szeles időben lesz részünk a hétvégén

2020-12-05
07:59
2020-12-05
12:54
Forrás
RHMZ, idokep.hu
Ma Vajdaság nagy részén napos, fátyolfelhős idő várható. Csapadék nem valószínű.

Az előrejelzések szerint a legmagasabb nappali hőmérséklet 12-13 fok körül alakul, az esti órákban viszont 7 fokra hűl le a levegő. 

A szél több helyen is felerősödhet. Különösen Bánátban, ahol emiatt narancssárga riasztás van érvényben. Ez azt jelenti, hogy a viharossá fokozódó széllökések anyagi kárt okozhatnak, és veszélyesek lehetnek az emberekre és az állatokra is.

Vasárnap is hasonló idő elé nézünk, gyengén felhős, de a délutáni órákban napos időre számíthatunk. 

Hétfőn visszatér az eső, a hőmérséklet pedig jelentősen csökken. Napközben legfeljebb 5 fokot mérhetünk.

időjárás
szél
napsütés

Most

19:30

Elhunyt Mira Furlan

66. életévében elhunyt Mira Furlan horvát színművész, aki az egykori jugoszláv filmgyártás és színjátszás megkerülhetetlen alakja volt. Számos feledhetetlen alakítást hagyott maga mögött.
19:02, Frissítve: 19:13

Naponta több mint száz embert oltanak be Topolyán

Egyelőre a topolyai egészségház általános osztályán kialakított két oltóponton történik az oltás, de már dolgoznak azon, hogy a bácskossuthfalvi és a gunarasi kijelölt oltópontot is előkészítsék és felszereljék.

Népszerű

Virágautomata Zentán

A Tisza-parti kisvárosban egy újításnak köszönhetően ezentúl éjjel-nappal lehet csokrokat, virágokat venni. Bár nem új keletű dologról van szó, környékünkön ez még is ritkaságnak számít.

Egyre kelendőbbek a palicsi ingatlanok

Elsősorban a turisztikai beruházásoknak köszönhetően megnőtt az ingatlanok iránti érdeklődés Palicson. Az épülő wellness-központ egyre több belgrádi és más szerbiai városból, sőt külföldről érkező családot vonz a településre.