Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Készülnek a Horgosi Szüreti Napokra

2021.09.08
12:51
2021.09.18
10:00
Forrás
Pannon RTV
Szeptember 17-e és 19-e között tartják a Horgosi Szüreti Napokat, a település 250 éves fennállását is ünneplik.
Pannon RTV

A programok pénteken kiállításmegnyitóval, könyvbemutatóval, táncjátékkal kezdődnek. Szombat délelőtt a sporté lesz a főszerep a faluban, hiszen különböző sporteseményeket szerveznek, továbbá megtartják a szüreti futást is. A délutánt főzőverseny, különböző játékok, ünnepi műsor színesíti majd. Emellett Horgos legfinomabb tortáját is keresik a faluban.

Pannon RTV

Sós Nóra, programkoordinátor, Művelődési Ház, Horgos: „19 óra 30 perckor zenei kavalkád veszi kezdetét, horgosi születésű fellépőkkel. Többek között színpadra lépnek, a Tiszamenti tamburások, a B4, Pesti Péter, Voz, Box és a Flashpoint zenekarok, 21 órától a sztárvendég a Horgosi Szüreti Napokon az Irigy Hónaljmirigy lesz. Vasárnap a Havasboldogasszony templomban ünnepi szentmise és terményáldás lesz 10 órától. A szentmisét követően a Nepumuki Szent János utcában Balázs G. Árpád festőművész és grafikus tiszteletére táblaavatásra kerül sor, Magyarország kormányának jóvoltából.”

Horgos
Sós Nóra
szüreti napok

Most

Népszerű

Tüntetés a szigorítás ellen Szabadkán

Tüntetést szerveztek vasárnap este Szabadkán az új intézkedés miatt, miszerint 22 óra után csak védettségi igazolás felmutatásával lehet belépni a szórakozó- és vendéglátóhelyekre.

Fizetés- és nyugdíjemelés jön Szerbiában

7,5 százalékkal emelkedik idén a GDP Szerbiában, ami magasabb fizetéseket és nyugdíjakat jelent - mondta el az Instagram-oldalán közzétett bejegyzésében Aleksandar Vučić szerb államfő. A költségvetés módosításáról vitázik a szerbiai parlament.