Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Apczi Jenő

Kézműves tábor Magyarkanizsán

2022.08.09
15:19
2022.08.09
19:31
Forrás
Pannon RTV
Szünidei kézműves programot szervezett a Cnesa Oktatási és Művelődési Intézmény az általános iskolás gyerekek számára, a magyar kormány támogatásával.
Pannon RTV/Apczi Jenő

A gyerekek három napon keresztül, a délelőtti órákban kézműves foglalkozásokon és egyéb játékokban vehetnek részt, a feladatok elvégzése során megszerzett tallérokat pedig az utolsó napon beválthatják kézműves tárgyakra.

Muhi Zsuzsanna foglalkozásvezető elmondta, jelenleg 50 gyermekkel dolgoznak, a következő két napban azonban még többen csatlakoznak majd hozzájuk.

„A tavalyi év sikerén felbuzdulva az idei évben is készítettünk a gyerekeknek egy ötlettárat a nyári szünetre. Idén is háromnapos, mint tavaly, első nap a nemezelésen lesz a hangsúly, a második napon egy mesét fogunk feldolgozni. A gyerekek kapnak egy mesét, amivel aztán nekik dolguk lesz, ugyanis különböző kérdéseket teszünk fel és különféle mese elemeket rejtünk el a Cnesa udvarában, ezt kell nekik majd összekeresgélni, összerakni és végül egy illusztrációt kell elkészíteni."

tábor
kézműves

Kapcsolódó tartalmak

Most

10:01

Itt a vénasszonyok nyara

Szeles idővel indult a hét térségünkben. Keddre azonban veszít erejéből a szél. A napsütést időnként az erősebben megnövekvő gomolyfelhők zavarhatják meg, helyenként még előfordulhatnak futó záporok.
19:07, Frissítve: 20:25

Vajdasági sikerekben bővelkedett a Nemzeti Vágta

Emlékezetes, vajdasági sikerekben bővelkedő vágtát láthatott a közönség vasárnap délután Budapesten. A Temerint képviselő Földes Luca második lett a fináléban. Szerbia színeiben pedig Ördög Alen megnyerte a Nemzetközi vágta döntőjét.
19:04, Frissítve: 20:25

Betyáros virtus Ludason

Fekete, pej, szürke, deres de még tarka ló is versenyzett a 12. Ludasi Betyárnapon. Hátas-lovas és fogatos ügyességi lóversenyeket láthatott a közönség.

Népszerű

69 kérdés, 30 perc

Október 1-jén, szombaton kezdődik és 31-éig tart a népszámlálás Szerbiában.