Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Csipak Edvin

Kikapcs a Pannon Rádióban!

2018-10-12
08:50
2018-10-12
16:42
Forrás
Pannon RTV
Új műsor indul szombaton a Pannon Rádióban. 14 és 16 óra között lesz hallható a Kikapcs, ami segít programot találni a hétvégére: koncerteket, bulikat, filmeket, előadásokat ajánlunk majd.

Lesznek ajándékok, és ami nagyon új: a hallgatókat telefonon kapcsoljuk az adásba. A tervek szerint a műsort heti rendszerességgel sugározzuk.

A szombaton induló Kikapcs cím alatt futó rádióműsor próbája zajlik a Pannon Rádió stúdiójában. A rádió munkatársai azon dolgoznak, hogy a hallgatókat úgy tudják majd bekapcsolni a műsorba, hogy előtte nem figyelmeztetik őket, így az első meglepetés varázsa is megmaradhat. A műsorvezető Kókai Mónika lesz: „Nagyon örülök, hogy ismét interaktív kapcsolatban lehetek majd a hallgatókkal. Valahogy úgy érzem, ez hiányzott. Sokszor voltak bekapcsolásaink, vendégeket kapcsoltunk a műsorba, beszélgettünk a Pannon Presszó vendégeivel telefonon. De így, ilyen spontán hallgatói bekapcsolás nem volt még, és most nagyon várom már.”

A Kikapcs egy szombat délutáni szórakoztató és könnyed rádióműsor lesz sok zenével és programajánlóval. A műsor érdekessége a hallgatókkal való újfajta kommunikációban rejlik - részletezte Soós Georgina, a Pannon Rádió főszerkesztője: „A műsor egy nagy érdekessége, ami új a Pannon Rádióban, hogy most először kapcsolunk majd hallgatókat a műsorba. Ez nagyjából úgy néz majd ki, hogy a hallgatóknak válaszolniuk kell egy kérdésre, mi sorsolunk közülük, és visszahívjuk a szerencsés nyertest.”

Azok a hallgatók, akik helyesen válaszolnak a feltett kérdésre és elmondják, hova mennek a hétvégén, ajándékot is kapnak. Az első adásban például színház- és fürdőbelépők találnak majd gazdára.

Kikapcs
Kókai Mónika
Pannon Rádió

Most

15:19, Frissítve: 16:27

Kínába utazott a szerb államfő

Kínába utazott Aleksandar Vučić, ahol az Egy övezet, egy út nemzetközi fórumon vesz részt. A találkozó első napján több együttműködési megállapodást is aláírtak a felek.

Népszerű

Megölték Slaviša Krunićot

Meggyilkolták Slaviša Krunićot, az egyik legismertebb boszniai szerb üzletembert - közölte ma a Nezavisne Novine című boszniai napilap az internetes oldalán.

Miért hagyják el az emberek Szerbiát?

A szerbiai polgároknak több mint egyötöde gondolt már arra, hogy elhagyja Szerbiát, a már külföldön élőknek pedig több mint 90 százaléka ott látja gyermekei jövőjét is.