Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Csipak Edvin

Kikapcs a Pannon Rádióban!

2018-10-12
08:50
2018-10-12
16:42
Forrás
Pannon RTV
Új műsor indul szombaton a Pannon Rádióban. 14 és 16 óra között lesz hallható a Kikapcs, ami segít programot találni a hétvégére: koncerteket, bulikat, filmeket, előadásokat ajánlunk majd.

Lesznek ajándékok, és ami nagyon új: a hallgatókat telefonon kapcsoljuk az adásba. A tervek szerint a műsort heti rendszerességgel sugározzuk.

A szombaton induló Kikapcs cím alatt futó rádióműsor próbája zajlik a Pannon Rádió stúdiójában. A rádió munkatársai azon dolgoznak, hogy a hallgatókat úgy tudják majd bekapcsolni a műsorba, hogy előtte nem figyelmeztetik őket, így az első meglepetés varázsa is megmaradhat. A műsorvezető Kókai Mónika lesz: „Nagyon örülök, hogy ismét interaktív kapcsolatban lehetek majd a hallgatókkal. Valahogy úgy érzem, ez hiányzott. Sokszor voltak bekapcsolásaink, vendégeket kapcsoltunk a műsorba, beszélgettünk a Pannon Presszó vendégeivel telefonon. De így, ilyen spontán hallgatói bekapcsolás nem volt még, és most nagyon várom már.”

A Kikapcs egy szombat délutáni szórakoztató és könnyed rádióműsor lesz sok zenével és programajánlóval. A műsor érdekessége a hallgatókkal való újfajta kommunikációban rejlik - részletezte Soós Georgina, a Pannon Rádió főszerkesztője: „A műsor egy nagy érdekessége, ami új a Pannon Rádióban, hogy most először kapcsolunk majd hallgatókat a műsorba. Ez nagyjából úgy néz majd ki, hogy a hallgatóknak válaszolniuk kell egy kérdésre, mi sorsolunk közülük, és visszahívjuk a szerencsés nyertest.”

Azok a hallgatók, akik helyesen válaszolnak a feltett kérdésre és elmondják, hova mennek a hétvégén, ajándékot is kapnak. Az első adásban például színház- és fürdőbelépők találnak majd gazdára.

Kikapcs
Kókai Mónika
Pannon Rádió

Most

20:49, Frissítve: 21:08

Gloria Victis – 1956

200 vajdasági fiatal vesz részt a Rákóczi Szövetség Gloria Victis – 1956 elnevezésű rendezvénysorozatában.
19:38, Frissítve: 21:49

10 éves a Szerb Haladó Párt

10 éves fennállását ünnepelte ma a Szerb Haladó Párt. A kraljevói sportcsarnokban megtartott eseményre az SZHP elnöke, Aleksandar Vučić Tomislav Nikolićtyal, a párt korábbi elnökével érkezett.

Népszerű

Eltűnt egy kislány

Egy kislány eltűnését jelentették a zentai rendőrségnek. Az apa közölte a hatóságokkal, hogy a 2009-ben született Csordás Erika ismeretlen irányba távozott az 1962-ben született A.T.-vel.
utcai látkép

Lebontják az engedély nélkül épült házakat

Lebontják az engedély nélkül épített objektumokat Szerbiában - ez történhet, ha életbe lép a legalizálásáról szóló jogszabály-módosítás, amely tegnap került a köztársasági parlament napirendjére.

Drogfogás Zentán

13 kilogramm marihuánát és egyéb kábítószert koboztak el Zentán a rendőrök.