Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Apczi Jenő

Kincsesládánk közönségtalálkozó Horgoson

2023.06.04
08:59
2023.06.04
20:31
Forrás
Pannon RTV
A Pannon Televízió Kincsesládánk című műsora Horgoson tartotta első közönségtalálkozóját. A műsor szerkesztője Gyarmat Angéla, a műsorvezetője pedig Búzás Zsuzsanna.

A horgosi Művelődési Házban az érdeklődők megtekinthették a településről készült kisfilmet, valamint egy kötetlen beszélgetésen vehettek részt a műsor készítőivel.

Kincsesládánk stábja a múlt hónapban járt Horgoson. Akkor két napot töltöttek el a településen, bemutatva a falu történelmét és értékeit. A helyszínek és az emberek felkeresésében Sós Nóra segédkezett.

„Próbáltunk a múltra tekinteni, de a jövőt is feszegetni, valamint a jelenbe is találtunk és próbáltunk bemutatni eseményeket, pillanatokat, hogy milyen munka is folyik folyamatosan Horgoson.”

A Kincsesládánk 2016-ban indult, és elsőként Csókára látogatott. A műsor célja részletesen bemutatni a vajdasági települések értékeit, kultúráját, a magyarság megőrzését. Ezért egy műsor elkészítését több hét felkészülés előzi meg. Payeta Maurice 2018 óta vesz részt a műsor munkájában, mint operatőr.

„Naponta minimum négy, öt helyszínen forgatunk rengetek alannyal. Folyamatos figyelmet igényel. A beszélgetések mellett, nekünk olyan képeket is rögzítenünk kell a településről, amelyek az adott falut, várost a legjobban jellemzik.”

A műsor hét éve töretlen sikert arat, mégis most tartották meg az első közönségtalálkozót.

Búzás Zsuzsanna, a Kincsesládánk műsorvezetője: „Hogy mit várok ettől a közönségtalálkozótól? Egy kötetlen beszélgetést és olyan visszajelzéseket, amik építő jellegűek. Ezek lehetnek negatív és pozitív észrevételek is, de az a fontos, hogy a folytatásban, a következő településeken tudjunk változtatni, be tudjuk építeni a műsorba, amit a nézők hiányolnak.”

A beszélgetést követően a nézők és a műsor készítői közösen megtekintették a Kincsesládánk Horgosról szóló részét. A közönség számára érdekes volt településük sajátosságait filmben látni.

Kincsesládánk
Búzás Zsuzsanna
Payeta Maurice
Soós Nóra
Pannon Televízió

Most

Népszerű

Október elsejétől érvényesek a nyugdíjas kártyák

Október elsejétől érvényesek az új nyugdíjas kártyák. Ezzel kapcsolatban ma újabb 16 intézménnyel írt alá szerződést a Köztársasági Nyugdíj- és Rokkantbiztosítási Alap. A kártya felmutatásával a nyugdíjasok kedvezményeket kaphatnak.

Újabb olcsóbb termékek a boltok polcain

Újabb 16 termékkel bővült a Jobb ár, vagyis a Bolja cena akció listája. Mától így már összesen 36 árucikket vásárolhatunk olcsóbban a programban résztvevő boltokban.