Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Kovács Róbert

Kis szünet, majd hétfőn visszatér az esős idő

2019-05-16
12:12
2019-05-16
12:22
Forrás
Pannon RTV
Holnap felszakadozik a felhőzet, de elszórtan továbbra is számíthatunk csapadékra. Szombaton már valamivel jobb lesz a helyzet.

Melegfront érkezik a térségbe, jön a felmelegedés, vasárnap pedig egyes helyeken akár 25 fok is előfordulhat. A hétvégi felmelegedést követően vasárnap este újra érkezik a csapadék, a jövő hét elején viharos, esős időnk lesz, a hőmérséklet ugyanakkor nem csökken majd jelentősen.

időjárás

Most

15:18, Frissítve: 15:40

Családi nap a Makkhetesen

Főzőverseny, kirakodóvásár, élőzene és gazdag művelődési műsor fogadta azokat, akik ma ellátogattak Szabadka makkhetesi helyi közösségébe.
14:45

Két ország, egy ellenőrzés

Holnaptól az észak-macedón és a szerb rendőrök egy épületben, közösen és egyszerűsítve végzik majd a határellenőrzést Tabanovcénél, illetve Preševónál.

Népszerű

Tűz pusztít Bosznia-Hercegovinában

Trebinje környékén, a Boszniai Szerb Köztársaságban az éj folyamán a lángok a szél miatt több kilométerre kiterjedtek. Félő, hogy a lángok a közelben elhelyezkedő Zasad településig jutnak.

Megtámadták a TSC szurkolóit Temerinben

A TSC szurkolóinak egy kisebb csoportját eddig ismeretlen tettesek megtámadták Temerinben, amikor a vasárnap esti Vojvodina elleni mérkőzés után hazafelé tartottak.

Tűz Szabadkán

Több autó is kiégett tegnap Szabadkán, a sugárút közelében, amikor kigyulladt a központi garázs a Šumska utcában.