Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Huszár Dániel

Kislány az oroszlánbébi!

2018-10-18
15:30
2018-10-18
15:41
Forrás
origo.hu
A Palicsi Állatkertben az egy héttel ezelőtt született oroszlánbébi, mint kiderült, kislány.

Az apróságot nem sikerült mindenkinek látnia, hiszen az anyja féltve őrzi és az sem ritkaság, hogy az anyaállat nagy hanggal riasztja el a nézelődőket. A gondozóknak mostanra sikerült megvizsgálniuk a kicsinyt, és kiderült, hogy egy egészséges kislánnyal gazdagodott az állomány.

Az állatkert munkatársai előrukkoltak egy játékkal is, a közösségi oldalukon a látogatókra bízzák a kölyök nevének kiválasztását, az ötleteket november elsejéig várják.

oroszlán
Palicsi Állatkert

Kapcsolódó tartalmak

Most

07:44

Ma van a magyar kultúra napja

Több vajdasági településen is megünneplik a mai napot. Szabadkán a Népkör Magyar Művelődési Központ ez alkalomból fotókiállítással és középiskolások előadásával várja az érdeklődőket 19 órától.
20:29

Közeleg a holdújév

A világ népességének negyede számára ez az év legnagyobb ünnepe. Idén a holdújév vagy ahogy Ázsiában nevezik a tavaszköszöntő február 5-én kezdődik.
20:19

Több ENSZ-békefenntartót öltek meg Maliban

Meggyilkolták az ENSZ-békefenntartó missziójának 10 tagját, 25-öt pedig megsebesítettek az Al-Kaidával kapcsolatban álló dzsihádisták - jelentették az Egyesült Nemzetek Szervezetének illetékesei.

Népszerű

Családi ház égett le Kishegyesen

Leégett a Csőke házaspár családi háza a Deák Ferenc utcában Kishegyesen. Kedden este 17 óra környékén ütött ki a tűz a kazánházában, majd átterjedt a tetőszerkezetre.

Baleset a zentai Thurzó Lajos Általános Iskolában

Súlyos iskolai balesethez riasztották tegnap kora délután a zentai mentőszolgálatot. Egy kisfiú zuhant le a zentai Thurzó Lajos Általános Iskola lépcsőjéről, aki súlyos sérüléseket szenvedett.