Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Köd, hószállingózás, ónos eső - ez vár ránk a napokban

2022.01.27
07:42
2022.01.27
07:47
Forrás
hidmet.gov.rs
Vasárnap azonban már akár 10 fokot is mérhetünk.

Rétegfelhős, helyenként ködös, helyenként időszakos gyenge hószállingózásra, ónos szitálásra lehet ma reggel számítani, de gyenge ónos eső sem kizárt. Sok lesz felettünk a felhő, és csak néhány órás szűrt napsütésre számíthatunk.

Napközben számottevő csapadék nem valószínű, estétől egy újabb csapadékzóna érkezik. Estére a szél is felerősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 2 és 7 fok között valószínű.

A hétvégén a reggelek ködösek maradnak. A hőmérő higanyszála helyenként fagypont alá süllyedhet, napközben azonban jelentős felmelegedés várható. Vasárnap akár 10 fokot is mérhetünk.

időjárás
köd
szél
tél

Most

19:30, Frissítve: 19:41

Újra járható az M5-ös autópálya Lajosmizsénél

Az autópályán, Lajosmizse közelében a forgalom ismét zavartalanul haladhat. Kora este 3 gépkocsi ütközött az M5-ös autópályán Lajosmizsénél, a Szeged felé vezető oldalon - közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.
18:11, Frissítve: 18:48

Kisorsolták az első lakásokat a nyereményjátékon

Šabacra és Kruševacra került a Vedd el a számlát és nyerj! nevű nyereményjáték első két díja, legalább is itt kaptak számlát a vásárlásukról a beküldők. Egy másfél szobás és egy kétszobás belgrádi lakás jár a nyerteseknek.
17:07, Frissítve: 17:19

Petr Pavel nyerte a cseh elnökválasztást

Petr Pavel nyugalmazott tábornok nyerte a cseh államfőválasztást - derül ki a statisztikai hivatal által közzétett, a szavazókörzetek 98 százalékában leadott és összeszámlált szavazatok alapján.
16:02, Frissítve: 17:22

Valamelyest csökkent a műtrágya ára

Az őszi 110 dináros ár helyett most akár 90 dinárért is megvásárolható a növények számára elengedhetetlen tápanyagforrás. A gazdák örülnek az árcsökkenésnek, de mint mondják, ez még mindig nagyon drága.

Népszerű

Gázt szállító vagonok siklottak ki Szabadkánál

Kisiklott egy propénnel teli tartályokat szállító vonat három vagonja Szabadkán. Információink szerint szivárgás nem történt, a balesetben pedig senki sem sérült meg. A vagonok sínre való visszahelyezése még folyamatban van.