Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Köd, hószállingózás, ónos eső - ez vár ránk a napokban

2022.01.27
07:42
2022.01.27
07:47
Forrás
hidmet.gov.rs
Vasárnap azonban már akár 10 fokot is mérhetünk.

Rétegfelhős, helyenként ködös, helyenként időszakos gyenge hószállingózásra, ónos szitálásra lehet ma reggel számítani, de gyenge ónos eső sem kizárt. Sok lesz felettünk a felhő, és csak néhány órás szűrt napsütésre számíthatunk.

Napközben számottevő csapadék nem valószínű, estétől egy újabb csapadékzóna érkezik. Estére a szél is felerősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 2 és 7 fok között valószínű.

A hétvégén a reggelek ködösek maradnak. A hőmérő higanyszála helyenként fagypont alá süllyedhet, napközben azonban jelentős felmelegedés várható. Vasárnap akár 10 fokot is mérhetünk.

időjárás
köd
szél
tél

Most

16:12

Újabb országokban jelent meg a majomhimlő

Csütörtökig az USA-ban és Kanadában regisztráltak új majomhimlős eseteket, azonban mára Ausztráliában, Olaszországban, Franciaországban és Svédországban is felütötte a fejét a betegség.
16:04

Tovább drágult az üzemanyag

A kereskedelmi minisztérium péntek délutáni információja szerint a következő egy hétben, vagyis május 27-éig az eurodízel 202,2 a 95-ös ólommentes benzin pedig 184 dinárba kerül.
15:51, Frissítve: 16:03

Magyarország lesz a mezőgazdasági kiállítás partnerországa

Szombaton kezdődik Újvidéken a 89. Nemzetközi Mezőgazdasági Kiállítás és Vásár. Az ünnepélyes megnyitó 11 órakor lesz, amelyen részt vesz Aleksandar Vučić szerb államfő és Orbán Viktor magyar kormányfő is. A megnyitót a Pannon TV élőben közvetíti.
15:48

Méhek nélkül nincs élet

Ökológiai Fesztivált tartottak a szabadkai Széchenyi István Általános Iskolában. A gyerekek a méhekről, a vadméhekről, táplálkozási szokásaikról és egyebekről hallhattak a méhek világnapján.

Népszerű