Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Edvárd

Koncert és adománygyűjtés Budapesten a Ladánybene 27-tel és a Sin Seekasszal

2022.10.12
20:37
Forrás
MTI
Adománygyűjtéssel egybekötött koncertet ad a Ladánybene 27 és a vajdasági Sin Seekas október 27-én a budapesti Akvárium Klubban.

A népszerű reggae csapat, az LB27 a Songs of Freedom című esten feleleveníti tizenöt évvel ezelőtt megjelent lemeze, a Babylon Cirkusz fontosabb dalait, illetve pályájuk aktuális üzenettel bíró szerzeményeit. Az eseményre a Fedél Nélkül Alapítvánnyal együttműködve a közelgő tél elviseléséhez nélkülözhetetlen eszközöket várnak - közölték a szervezők szerdán az MTI-vel.

"Szeretnénk az utcákon, parkokban, aluljárókban élő embertársainkon segíteni, hogy a tél hidege ellen védettebbek legyenek. A Fedél Nélkül Alapítvány munkatársaival együttműködve arra kérünk mindenkit, hogy a feleslegessé vált meleg cipőket, hálózsákokat, pokrócokat, kabátokat és hátizsákokat hozzák el október 23-án az Akvárium Klubba" - idézte a kommüniké Bodnár Tibort, az LB27 vezetőjét.

Az 1985-ben alakult LB27 a mai napig aktív, időről időre megújul és új ötletekkel, lemezekkel jelentkezik.

"Az elmúlt években nehezebb időket élünk, most még nagyobb szükség van a reggae muzsika pozitív üzenetére" - fogalmaz a zenekar.

Az Akvárium Klubban a zenekar vendége Gregorio Alto ütőhangszeres, valamint a frontember Sóti Juli által vezetett szabadkai Sin Seekas zenekar lesz, amely számos közös turnén szerepelt korábban az LB27-tel. Az október 23-i koncerten közös dalok is elhangzanak, köztük a Víz, kaja, levegő és a Valakiért.

Az esemény támogatója az NKA Hangfoglaló Program.
 

Ladánybene 27
Sin Seekas
koncert
adománygyűjtés
Budapest

Most

08:49

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.
20:54, Frissítve: 08:06

Továbbra is feszült a helyzet Koszovó északi részén

A helyi szerbek ugyanis nem ismerik el az időközi helyi szintű választások eredményeit és a polgármesteri hivatalok előtt tüntetnek, jelenleg békésen. Hétfőn viszont összecsaptak a KFOR békefenntartóival. A NATO további 700 katonát küld a régióba.

Népszerű