Ugrás a tartalomra
Instagram

A kórházból kívánt boldog új évet Rúzsa Magdi

2022.01.01
13:11
Forrás
Instagram
Rúzsa Magdi nagyon boldog, elmondhatatlan érzés számára, hogy három babát várnak a férjével.

Az év első bejegyzésében elárulta, hogy már a kórházban van, és friss képeket is mutatott a hatalmas hasáról. A kicsik a Lujza, Keve és Zalán nevet kapják majd, az énekesnő pedig a 30. hétben jár a hármas ikrekkel. "BÚÉK mindenkinek! Boldogan előre!" - üzente az ágyban fekve.

Rúzsa Magdi
hármas ikrek
hármas ikrek
kórház

Most

21:29, Frissítve: 21:37

Ötödször ismételték meg a szavazást

617-en adták le voksukat Veliki Trnovac település hatos számú szavazóhelyén a csütörtök esti előzetes eredmények szerint. Itt ötödször ismételték meg a szavazást.
18:55, Frissítve: 19:43

Három vajdasági díjazott az Életmese-pályázaton

Három vajdasági díjazottja lett az idei Életmese-pályázatnak, amelynek díjátadóját ma tartották a magyar Országházban. A pályázatot 14 évvel ezelőtt indították el azzal a céllal, hogy megőrizzék a családtörténeteket szerte a Kárpát-medencében.
18:29

Egy kis deszka is menthet életet

A frissen kirepült fecskék és más kismadarak eleinte ügyetlenek és hamar képesek beleesni egy medencébe, vagy vízgyűjtőbe - hívja fel a figyelmet a Mályi Madármentő Állomás.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.

Betakarítják az illegálisan vetett gabonát

Törökbecsén újra betakarítják az illegális terméshozamot az állami tulajdonban lévő földterületekről. A bánáti községben 2016-tól gyűjtik be a terményt azzal a céllal, hogy ily módon fékezzék meg a föld törvénytelen használatát.