Ugrás a tartalomra

Kövesse élőben a TSC stadionavató mérkőzését!

2021.08.31
12:07
2021.09.03
09:53
Forrás
Pannon RTV
Pénteken 16 órától a Pannon Televízió és a Szabadkai Magyar Rádió élőben közvetíti a TSC stadionjának avatóünnepségét és az azt követő TSC - Ferencváros barátságos labdarúgó mérkőzést.
Pannon RTV/Gerstmajer Norbert

16 órakor kezdődik a hivatalos megnyitó, amelynek keretében, elhangzanak az ünnepi beszédek, felszentelik az arénát és tűzijátékot tartanak. Nem sokkal 17 óra után a TSC a nyitómérkőzést játssza a budapesti Ferencvárossal. A kezdőrúgást az előzetes bejelentések szerint Nyilasi Tibor az FTC részéről, míg Kovács István a TSC részéről végzi majd el. Ők voltak a csapatkapitányok, amikor legutoljára a két fél találkozott egymással. A stadionavatót valamint a meccset pénteken késő esti híradónk után ismét műsorra tűzzük, míg a mérkőzést másnap, szombaton délben ismét megnézhetik a Pannon TV műsorán.

TSC
Topolyai TSC
FK TSC
stadion
Pannon Televízió
Pannon TV

Most

14:15, Frissítve: 14:25

A hétvégén Folk Music Fest

Május 27-én és 28-án tartják a nyolcadik Folk Music Fest népzenei fesztivált a Palicsi Vigadó teraszán. Pénteken a Juhász zenekar nyitja meg a koncertsorozatot, szombaton délután fiatal népzenei együttesek fellépésével folytatódik a rendezvény.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.

Miből mennyit vihetünk magunkkal külföldre?

Hamarosan elkezdődik a nyári szabadságok ideje. Utazásunk előtt jó tudni, hogy külföldi nyaralásunk során milyen értékben vihetünk magunkkal készpénzt és egyéb dolgokat úgy, hogy ne büntessen meg bennünket a szerb vámhivatal.