Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Edvárd

Közeleg a húsvét, nőnek a sorok

2022.04.09
15:36
Forrás
police.hu, Pannon RTV
A közelgő katolikus és ortodox húsvéti ünnepek miatt már most hosszú sorok alakultak ki a magyar-szerb határszakaszon.

A közösségi oldalak határfigyelő csoportjai és a police.hu adatai szerint szombat délután a Röszke-Horgos autópálya átkelőn több órás a várokozási idő, de 2-3 órát kell várni a röszkei közúti átkelőnél is, Tompánál és Ásotthalomnál mintegy 2 óra a várakozási idő.

Némileg gyorsabb az átkelés a Bácsalmás-Bajmok átkelőn, itt 1-2 óra a várakozási idő. A Kübekháza-Rábé, a Tiszasziget-Gyála és a Hercegszántó-Bácsszentgyörgy átkelőhelyeken nagyjából 30 perces a várakozás.

A Szerbiából kilépő oldalon két órát kell várni a horgosi autópálya-átkelőn és egy órát a közútin, valamint ugyancsak ennyit a Kelebia-Tompa átkelőn is.

Indulás előtt érdemes tájékozódni. Jó utat mindenkinek!

magyar-szerb
magyar-szerb határ
magyar-szerb határátkelő
magyar-szerb határszakasz
szerb-magyar
szerb-magyar határ
szerb-magyar határ
szerb-magyar határátkelő
szerb-magyar határátkelő
szerb-magyar határátkelőhely
szerb-magyar határátkelőhelyek
szerb-magyar határátkelők
Röszke-Horgos
Röszke-Horgos határátkelő
Horgos-Röszke
Gyála-Tiszasziget
Bácsalmás
Bajmok-Bácsalmás határátkelő
Tompa

Most

12:14, Frissítve: 13:28

Újabb támadás történt Jeruzsálemben

Legkevesebb két személy megsérült az óváros közelében történt merényletben, csupán néhány órával azután, hogy egy zsinagógában heten vesztették életüket egy fegyveres támadásban.
11:51, Frissítve: 12:53

Valamelyest csökkent a műtrágya ára

Az őszi 110 dináros ár helyett most akár 90 dinárért is megvásárolható a növények számára elengedhetetlen tápanyagforrás. A gazdák örülnek az árcsökkenésnek, de mint mondják, ez még mindig nagyon drága.
11:31, Frissítve: 11:44

Egyre súlyosabb a helyzet Ukrajnában

Elérték céljukat az ukrán hadiipari és energetikai létesítmények ellen intézett rakétacsapások, az orosz erők pedig előrenyomultak az elmúlt nap folyamán Donyeck térségében és Zaporizzsja irányában - állítja az orosz fél.

Népszerű

Gázt szállító vagonok siklottak ki Szabadkánál

Kisiklott egy propénnel teli tartályokat szállító vonat három vagonja Szabadkán. Információink szerint szivárgás nem történt, a balesetben pedig senki sem sérült meg. A vagonok sínre való visszahelyezése még folyamatban van.