Ugrás a tartalomra
Madáretető
Pannon RTV/Varga Dániel

Közösen a topolyai madárállományért!

2019-09-12
19:15
Forrás
Pannon RTV
Madáretető akciót szerveznek télen Topolyán.

Az Arcus Környezetvédő Egyesület ennek érdekében napraforgómag felajánlásokat fogad a mezőgazdasági termelőktől, amelyet a egyesület udvarában található dúcetetőben helyeznének ki. A gazdák felajánlási szándékukat a 064/94-86-585-ös számon, vagy a www.arcus.org.rs címen jelezhetik. A szervezet arra kéri az embereket, hogy akik szívügyüknek érzik a madarak sorsát, lehetőségeikhez mérten segítsék azokat.

Arcus Környezetvédő Egyesület
Topolya
madár

Most

07:36, Frissítve: 07:48

Szükségállapot Velencében

Szükségállapotot hirdetett az olasz kormány az áradás miatt Velencében, 20 millió euró gyorssegélyt kap a város a legsürgősebb teendőkre.
07:17, Frissítve: 07:28

Foci: Szerbia legyőzte Luxemburgot

Az Európa-bajnoki selejtezősorozat B-csoportjában tegnap Szerbia 3–2-re nyert Belgrádban Luxemburg ellen, míg Portugália 6-0-ra verte Litvániát.
00:02, Frissítve: 00:10

Federer jutott az elődöntőbe

Roger Federer két szettben 6:4, 6:3-ra verte Novak Đokovićot a Londonban zajló tenisz világbajnokság csoportkörének harmadik fordulójában, így ő lesz ott Dominic Thiem mellett a négy között.

Népszerű

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit nemi erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.