Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Kúlára került a Vedd el a számlát és nyerj! elnevezésű játék egyik fődíja

2018-04-15
12:53
2018-04-15
17:27
Forrás
Szerbiai RTV, Magyar Szó, Pannon RTV
A belgrádi lakást Puskás Szuzanna, háromgyermekes családanya nyerte, aki már a kezdetektől fogva részt vett a nyereményjátékban, több borítékot is beküldött.

A nyereményjáték 2017-ben indult el, célja pedig a szürkegazdaság megfékezése Szerbiában. A Szerbiai RTV stúdiójába eddig több mint nyolc millió boríték érkezett be. A most szombati húzás alkalmával 33 nyereményt sorsoltak ki: egy lakást Belgrádban, 12 Fiat 500L típusú személygépkocsit és 20 vásárlási utalványt. A játék még nem ért véget. A következő húzás április 21-én, valamint 28-án lesz. A sorsoláson az eddig beküldött összes boríték játékban marad.

A 2018-as Vedd el a számlát és nyerj! elnevezésű játékot két részre osztották. Az első kör március 31-én ért véget, a második viszont még mindig tart. Utóbbiban, a 14-i sorsolás alkalmával a kúlai Puskás Szuzanna nyerte meg a fődíjat, egy belgrádi lakást. A szerencsés nyertes jelenleg a fővárosban tartózkodik, így telefonon értük el.

Puskás Szuzanna, Kúla: „Érkezett egy kúlai kedves barátnőmnek az üzente, hogy nyertél. Mit nyertem? Hát lakást...csodálatos. Nagyon, nagyon, nagyon örültem. Abban a pillanatban - mint jógaoktató továbbképzésen vagyok - jógaülésbe leültem azon a helyen, ahol éppen voltam, és nem tudom a hálámat kifejezni.”

A 14-i sorsolásnak két szabadkai nyertese is lett. Egyikük Kelemen Vér Eleonóra, aki mostantól egy Fiat 500L típusú személyautó boldog tulajdonosa. Felkerestük otthonában a családot. Eleonóra elmondta, eddig még soha nem nyert semmit. Mintegy ezer borítékot küldtek be, pont abban bízva, hogy autót nyernek.

Kelemen Vér Eleonóra, Szabadka: „Nem tudom visszatartani a sírást, hogy ez igaz, hogy ez velünk megtörtént. Az autóra gyűjtöttük a számlákat. Mindvégig úgy voltunk, hogy nagyon szeretnénk az autót megnyerni, de ha a vásárlási utalványt kaptuk volna, annak is nagyon örültünk volna.”

A Kelemen család továbbra is kitartóan gyűjti a számlákat. Már most legalább 50 borítékra való számlájuk van.

Vedd el a számlát és nyerj!
Puskás Szuzanna

Most

11:03, Frissítve: 11:16

Eltűnt egy kislány

Egy kislány eltűnését jelentették a zentai rendőrségnek. Az apa közölte a hatóságokkal, hogy a 2009-ben született Csordás Erika ismeretlen irányba távozott az 1962-ben született A.T.-vel.
10:18, Frissítve: 10:33

Megérkezett az igazi ősz

Ma reggel borongós, szürke időre ébredhettünk. Mindez kitart egészen az előttünk álló hét közepéig. Az illetékesek fokozott figyelemre intik az autósokat a lehetséges csapadék és ködfoltok miatt.
10:08

Birkózó-vb: Várakozáson aluli kezdés

Nem jól indult szombaton a budapesti birkózó-világbajnokság a magyar keret számára. Veréb István, Molnár József és Gulyás Zsombor is meglepő vereséget szenvedett rögtön az első meccsén.
09:36

Jó a hozam, alacsony az ár

Vajdaságban 550 ezer hektárról takarították be a kukoricát. Az időjárási viszonyok kedveztek a növénynek és az aratásnak, de a kilogrammonkénti 14 dináros ár már nem igazán kedvező.

Népszerű

utcai látkép

Lebontják az engedély nélkül épült házakat

Lebontják az engedély nélkül épített objektumokat Szerbiában - ez történhet, ha életbe lép a legalizálásáról szóló jogszabály-módosítás, amely tegnap került a köztársasági parlament napirendjére.

Eltűnt egy kislány

Egy kislány eltűnését jelentették a zentai rendőrségnek. Az apa közölte a hatóságokkal, hogy a 2009-ben született Csordás Erika ismeretlen irányba távozott az 1962-ben született A.T.-vel.