Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Kúlára került a Vedd el a számlát és nyerj! elnevezésű játék egyik fődíja

2018-04-15
12:53
2018-04-15
17:27
Forrás
Szerbiai RTV, Magyar Szó, Pannon RTV
A belgrádi lakást Puskás Szuzanna, háromgyermekes családanya nyerte, aki már a kezdetektől fogva részt vett a nyereményjátékban, több borítékot is beküldött.

A nyereményjáték 2017-ben indult el, célja pedig a szürkegazdaság megfékezése Szerbiában. A Szerbiai RTV stúdiójába eddig több mint nyolc millió boríték érkezett be. A most szombati húzás alkalmával 33 nyereményt sorsoltak ki: egy lakást Belgrádban, 12 Fiat 500L típusú személygépkocsit és 20 vásárlási utalványt. A játék még nem ért véget. A következő húzás április 21-én, valamint 28-án lesz. A sorsoláson az eddig beküldött összes boríték játékban marad.

A 2018-as Vedd el a számlát és nyerj! elnevezésű játékot két részre osztották. Az első kör március 31-én ért véget, a második viszont még mindig tart. Utóbbiban, a 14-i sorsolás alkalmával a kúlai Puskás Szuzanna nyerte meg a fődíjat, egy belgrádi lakást. A szerencsés nyertes jelenleg a fővárosban tartózkodik, így telefonon értük el.

Puskás Szuzanna, Kúla: „Érkezett egy kúlai kedves barátnőmnek az üzente, hogy nyertél. Mit nyertem? Hát lakást...csodálatos. Nagyon, nagyon, nagyon örültem. Abban a pillanatban - mint jógaoktató továbbképzésen vagyok - jógaülésbe leültem azon a helyen, ahol éppen voltam, és nem tudom a hálámat kifejezni.”

A 14-i sorsolásnak két szabadkai nyertese is lett. Egyikük Kelemen Vér Eleonóra, aki mostantól egy Fiat 500L típusú személyautó boldog tulajdonosa. Felkerestük otthonában a családot. Eleonóra elmondta, eddig még soha nem nyert semmit. Mintegy ezer borítékot küldtek be, pont abban bízva, hogy autót nyernek.

Kelemen Vér Eleonóra, Szabadka: „Nem tudom visszatartani a sírást, hogy ez igaz, hogy ez velünk megtörtént. Az autóra gyűjtöttük a számlákat. Mindvégig úgy voltunk, hogy nagyon szeretnénk az autót megnyerni, de ha a vásárlási utalványt kaptuk volna, annak is nagyon örültünk volna.”

A Kelemen család továbbra is kitartóan gyűjti a számlákat. Már most legalább 50 borítékra való számlájuk van.

Vedd el a számlát és nyerj!
Puskás Szuzanna

Most

00:58

Tanügyesek tüntettek Belgrádban

A Szerbiai Tanügyi Dolgozók Szakszervezeti Uniója szerdán tüntetést szervezett Belgrádban a kormány épülete előtt és egyedi fizetési osztályok bevezetését követelte az egész közigazgatásban.
00:03, Frissítve: 00:21

Münchenben nyert a Real Madrid

A címvédő Real Madrid 2-1-re nyert a Bayern München otthonában szerdán a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén, ezzel nagy lépést tett a sorozatban harmadik fináléja felé.
21:14, Frissítve: 21:58

Hajnali Fülek

A közmédia és a Hagyományok Háza közös műsora május első hetében a történelmi Nógrád megye északi részén fekvő Füleket mutatja be felvidéki falusi vonósbandák felvételeivel.
17:59, Frissítve: 20:28

Vučić Tuskkal tárgyalt Belgrádban

Szerbia eurointegrációjáról tárgyalt a szerb államfő és az Európiai Tanács elnöke. Vučić a találkozó után azt mondta, bemutatta mindazt, amit Szerbia tett a brüsszeli megállapodás végrehajtásáért.

Népszerű

Evelin kimondj az igent

A boldogító igen

Kimondta a boldogító igent Garai Róbertnek a Pannon RTV archiváló munkatársa, Horváth Evelin.